Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

clooney1 Svet24.si

FOTO: Clooney svoja dvojčka uči traparij, ki ...

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

koronavirus covid testiranje bobo2 Svet24.si

Petkove korona številke še ugodnejše od ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

Profimedia Princesa Charlotte Odkrito.si

Požvižga se na kraljeva pravila obnašanja

Irena in Božo Njena.si

MasterChef: iz ozadja presenetila Irena in Božo

Sanjski moški: Lara Goršek Kos je mislila, da gre za potegavščino
| J.K.

Sanjski moški: Lara Goršek Kos je mislila, da gre za potegavščino

Bo Lara očarala Gregorja?, POP TV

Del oddaje Sanjski moški je tudi Lara Goršek Kos, ki jo poznamo kot tekmovalko šova Kmetija. Ko se je nepričakovano znašla med potencialnimi kandidatkami, je mislila, da snemajo skrito kamero. V najinem klepetu boste izvedeli, kaj norega se ji je zgodilo in v kakšni vlogi jo bomo spremljali tokrat …

Laro so v bitko za srce sanjskega moškega prijavile prijateljice, da pa je bilo vse skupaj še posebej nenavadno, so ji svoj adrenalinski podvig kar lepo zamolčale. In tako je naneslo, da je prejela klic iz televizijske hiše ravno v trenutku, ko je na Voyo spremljala ameriško različico šova Sanjski moški. »Bilo je tako smešno naključje, da sem najprej debelo pogledala okoli sebe, če je kje kakšna skrita kamera,« se smeje spominja Lara, ki je tekom telefonskega pogovora sklenila, da se poda na romantično pustolovščino.

Foto: Osebni arhiv - Lara Goršek Kos

Na romantično pustolovščino brez sanjskega Franka

In kaj je pretehtalo? »Bila sem prepričana, da je sanjski moški Franko Bajcprasne v smeh ljubiteljica živali in prizna, da je tisti odločilni trenutek pravzaprav doživela na sestanku v živo. »Ko sem bila pred producenti, me je preprosto zamikalo, da bi ta šov tudi v resnici doživela. Predvsem čarobne zmenke, ki so se mi zdeli tako zelo posebni, ko sem jih spremljala po televiziji.«

Opala, se v Lari skriva romantična duša? »Jap, precej. Ampak baje sem zelo zahtevna, ker me ne gane materialno razvajanje (smeh). Obožujem, ko si moški vzame čas zame, ko razume, da cenim njegov čas z menoj in ne tega, kar mi lahko finančno zagotovi. Cartanje, stiskanje pred televizijo, izleti v naravo, odkrivanje muzejev, pustolovščine v adrenalinskih parkih, s konji seveda (smeh) in pa dolgi pogovori ... Pogovor je namreč ključ do vsega, pa naj si bo za reševanje problemov, podžiganje strasti ali pa zgolj neskončna izmenjava mnenj in idej ob gledanju zvezd na odeji,« nas preseneti dolgolaska, ki jo bomo lahko tokrat spoznali v bolj ženstveni podobi.

Foto: Osebni arhiv - Lara Goršek Kos

Mama in hči na malih ekranih

Z mamo Ireno Kos Mlakar bosta tako odslej kar obe del razvedrila na priljubljeni televiziji in zdi se, da bo zaradi vsega tega pri njih doma še posebej pestro. »Pri nas nikoli ni miru, bo kar zabavno dva dni gledati mamo, dva dni pa sebe. Mislim, da se nad vsem tem še najbolj čudi moj očim Franci,« prikima Lara in nam za konec zaupa še, da ni prav dobro dojela, kaj pomeni postati del tovrstnega šova kot novinka.

Več o tem pa vam zaupava naslednjič, ko boste videli, kako bodo že znane tekmovalke sprejele nove članice sanjske druščine.

Morda vas zanima še:

Sanjski moški: Ozadje prihoda petih deklet