Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

clooney1 Svet24.si

FOTO: Clooney svoja dvojčka uči traparij, ki ...

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

koronavirus covid testiranje bobo2 Svet24.si

Petkove korona številke še ugodnejše od ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

konec-sveta Odkrito.si

Cenzurirajo jih, a oni nas svarijo! Prihaja ...

Irena in Božo Njena.si

MasterChef: iz ozadja presenetila Irena in Božo

Konec vojne? Se Milan Popović seli v Zagreb?
| K.M.

Konec vojne? Se Milan Popović seli v Zagreb?

Milan Popović, You Tube

So govorice resnične in se bo srbski poslovnež preselil v Zagreb, s tem pa bo njegov sin Aleksander spet blizu svoje matere, hrvaške pevke Severine?

Vojna med nekdanjima partnerjema, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem in hrvaško pevko Severino na sodišču traja že več let. Glavni razlog pa je skrbništvo nad njunim skupnim sinom Aleksandrom. Ta trenutno živi pri očetu v Beogradu, Srbija, saj ima Milan nad njim polno skrbništvo. Severina pa ga lahko vidi le ob dogovorjenih dnevih oziroma datumih. Zdaj pa so se pojavile govorice, da naj bi se Milan preselil v Zagreb. S tem pa bi bil tudi Aleksander spet bližje svoji materi. 

"Res je, da sem se z družino odločil kupiti zemljišče, na katerem bomo zgradili novo družinsko hišo. Obstoječa nam je že malo tesna. Sinovi odraščajo in potrebujejo več prostora. Naša prihodnost je v Zagrebu. Tu si ustvarjamo življenje, prijateljstva ...," je za hrvaški medij 24sata razkril Popvić. 

Ta je sicer dejstvo, da bo živel v Zagrebu, potrdil že konec leta 2019, ko je dobil skrbništvo nad sinom in takrat tudi poudaril, da se bo Aleksander šolal v Zagrebu. Vseeno pa je v času pandemije večino časa preživel v srbski prestolnici.