Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konec vojne? Se Milan Popović seli v Zagreb?

4. 5. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
milan popovic

Milan Popović foto: You Tube

So govorice resnične in se bo srbski poslovnež preselil v Zagreb, s tem pa bo njegov sin Aleksander spet blizu svoje matere, hrvaške pevke Severine?

Vojna med nekdanjima partnerjema, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem in hrvaško pevko Severino na sodišču traja že več let. Glavni razlog pa je skrbništvo nad njunim skupnim sinom Aleksandrom. Ta trenutno živi pri očetu v Beogradu, Srbija, saj ima Milan nad njim polno skrbništvo. Severina pa ga lahko vidi le ob dogovorjenih dnevih oziroma datumih. Zdaj pa so se pojavile govorice, da naj bi se Milan preselil v Zagreb. S tem pa bi bil tudi Aleksander spet bližje svoji materi. 

"Res je, da sem se z družino odločil kupiti zemljišče, na katerem bomo zgradili novo družinsko hišo. Obstoječa nam je že malo tesna. Sinovi odraščajo in potrebujejo več prostora. Naša prihodnost je v Zagrebu. Tu si ustvarjamo življenje, prijateljstva ...," je za hrvaški medij 24sata razkril Popvić. 

Ta je sicer dejstvo, da bo živel v Zagrebu, potrdil že konec leta 2019, ko je dobil skrbništvo nad sinom in takrat tudi poudaril, da se bo Aleksander šolal v Zagrebu. Vseeno pa je v času pandemije večino časa preživel v srbski prestolnici. 

prejšnji članek
Petra in Luka (Šverc komerc) nekoč celo živela skupaj
Svet slavnih
Petra in Luka (Šverc komerc) nekoč celo živela skupaj
naslednji članek
Anelin trebušček razkriva: Lado bo zelo kmalu očka
Svet slavnih
Anelin trebušček razkriva: Lado bo zelo kmalu očka
#nasazenazenska
nasazenazenska