mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Meghan Markle oznanila, da bo izdala otroško knjigo, kritike že padajo

5. 5. 2021; 10.00
Avtor: K.M.
Meghan Markle (3)

Meghan Markle foto: Profimedia

Na uradni strani, ki jo za svoje projekte uporabljata princ Haryy in Meghan Markle, je slednja včeraj oznanila, da bo kmalu izdala prvo knjigo namenjeno otrokom. Zaradi vsebine pa na njo že padajo prve kritike. Je res ona tista prava oseba, ki lahko piše o odnosih med očeti in sinovi ...?

Gre namreč za knjigo, ki jo je Meghan napisala na podlagi pesmi, ki jo je za dan očetov napisala princu Harryju zatem, ko se je rodil Archie. Ta bo jutri praznoval že drugi rojstni dan, zaradi česar je oznanitev o otroški knjigi najverjetneje tudi prišla v javnost. 

Vsebina knjige bo opisovala posebno vez med očetom in sinom predstavljeno skozi materine oči. Na ilustracijah, ki so jih že delili z javnostjo, ogledate si jih lahko TUKAJ, pa je upodobljen rdečelas vojak, za katerega je najverjetneje inspiracija ravno princ Harry. V knjigi je sicer predstavljenih več očetov in sinov. 

"The Bench se je začela kot pesem, ko sem jo za moža napisala za dan očetov mesec dni po Archijevem rojstvu. Pesem je postala ta zgodba," je Meghan povedala v uradni izjavi.

Knjiga bo uradno izšla 8. junija letos, a je že naletela na prve kritike. Najbolj glasen je spet novinar in voditelj Piers Morgan, ki je pred časom zaradi kritiziranja vojvodinje izgubil službo. V novi kolumni se sprašuje, kako lahko oseba, ki je uničila odnos svojega moža in njegovega očeta in oseba, ki nima nikakršnega odnosa s svojim očetom, sploh piše o takšnih odnosih. Kolumno si lahko v angleškem jeziku preberete TUKAJ

prejšnji članek
Saša in Miha se že pripravljata na poroko
Svet slavnih
Saša in Miha se že pripravljata na poroko
naslednji članek
Tako je Manca Špik premagala koronavirus
Svet slavnih
Tako je Manca Špik premagala koronavirus
#nasazenazenska
nasazenazenska