Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ William o hčerki: pravi, da lahko dela, kar želi

6. 5. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
Charlotte

Princesa Charlotte je dopolnila šest let foto: Profimedia

Britanski prestolonaslednik je v javnosti spregovoril o hčerki princesi Charlotte, ki je v nedeljo praznovala svoj šesti rojstni dan in o dejstvu, da zelo hitro odrašča.

William se je uradnih dolžnosti tokrat udeležil sam, brez žene Kate Middleton. Številna neformalna vprašanja pa so bila povezana ravno s princeso Charlotte, ki je nekaj dni pred tem praznovala svoj šesti rojstni dan. Ponosni očka je razkril, da princesa vsakemu, ki jo vpraša, koliko je stara, odgovori, da je stara šestnajst in da je zaradi svoje let dejansko tudi zelo ponosna. 

Po rojstnem dnevu sicer pove tudi svojo dejansko starost, zaradi katere pa je zdaj prepričana, da se lahko obnaša drugače. "Zdaj sem stara šest in lahko delam, kar želim," je zadnje dni njen najpogostejši izgovor. William je še razkril, da lanskega rojstnega dne princesa zaradi strogih zdravstvenih ukrepov ni mogla praznovati. Letos pa so naredili izjemo in v nedeljo na praznovanje povabili še eno družino, saj je trenutno to dovoljeno. Ni pa razkril, za koga gre oziroma ali gre za prijatelje ali družino znotraj kraljeve družine. Princesa Charlotte je sicer za rojstni dan dobila malo vrtno zabavo. 

prejšnji članek
Izpoved: Saša Lendero se je zaradi ljubezni počutila šibko
Svet slavnih
Izpoved: Saša Lendero se je zaradi ljubezni počutila šibko
naslednji članek
Ozadje Sanjinega ledenega nastopa v šovu
Resničnostni šovi
Ozadje Sanjinega ledenega nastopa v šovu