hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nova drama: Šokanten izbruh mirne Polone

7. 5. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
polona-kranjc

Polona Kranjc foto: POP TV

Konec tedna bo začinila nova drama v šovu Sanjski moški. Pod pritiski provokacij bo namreč klonila najmlajša tekmovalka …

Polona Kranjc je tekmovalka, ki je s svojim zrelim vedenjem in pogledom na svet presenetila tako sotekmovalke, kot gledalce šova Sanjski moški. In prav to je tisto, s čimer se je želela dokazati pred Gregorjem Čeglajem, preden bi mu zaupala, da šteje zgolj 18 let. Ker je razlika v letih velika, se ji je zdelo, da jo bo zagotovo odslovil, še preden bi jo uspel spoznati, zato je ob vstopu v šov postavila pogoj, s katerim je seznanila tako Gregorja, kot vse ostale člane romantične pustolovščine. Svoja leta bi Gregorju razkrila kasneje, in sicer ko, oz. če, bi jo ohranil med zadnjimi desetimi favoritkami.

Polona se je skušala pomiriti. foto: POP TV

A žal se njeni načrti niso uresničili. Rivalstvo med kandidatkami je bilo kot kaže preveliko, da bi ta podatek še naprej ostal skrivnost. Kot je mogoče razbrati iz napovednika, je informacijo razkrila Mary, storjena krivica pa je Polono prizadela do te mere, da je silovito izbruhnila. Svetlolaska se je sicer sprva skušala zadržati, a je ob provokacijah popustila in ob prisotnosti kamer glasno izrazila svoje občutke.

Kaj natanko se je dogajalo, bo jasno konec tedna, ko bo na sporedu težko pričakovana oddaja Sanjski moški. Ne zamudite šova v soboto in nedeljo ob 20. uri na POP TV.

Kljub kameram je izbruhnila. foto: POP TV

Polona Kranjc foto: POP TV

Morda vas zanima še:

Carmen obžaluje, večino stvari se ne spominja

prejšnji članek
Manca Špik po izpovedi o napadih prejela veliko podporo
Svet slavnih
Manca Špik po izpovedi o napadih prejela veliko podporo
naslednji članek
Horoskop: Skozi pogovore boste odkrili lepoto src
Horoskop
Horoskop: Skozi pogovore boste odkrili lepoto src