korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

zemlja-golf Odkrito.si

Če bi Zemlja bila žogica za golf ...

Tjaša Kramarič Njena.si

Tjaša po šovu o napadih v hotelu

Nova drama: Šokanten izbruh mirne Polone
| J.K.

Nova drama: Šokanten izbruh mirne Polone

Polona Kranjc, POP TV

Konec tedna bo začinila nova drama v šovu Sanjski moški. Pod pritiski provokacij bo namreč klonila najmlajša tekmovalka …

Polona Kranjc je tekmovalka, ki je s svojim zrelim vedenjem in pogledom na svet presenetila tako sotekmovalke, kot gledalce šova Sanjski moški. In prav to je tisto, s čimer se je želela dokazati pred Gregorjem Čeglajem, preden bi mu zaupala, da šteje zgolj 18 let. Ker je razlika v letih velika, se ji je zdelo, da jo bo zagotovo odslovil, še preden bi jo uspel spoznati, zato je ob vstopu v šov postavila pogoj, s katerim je seznanila tako Gregorja, kot vse ostale člane romantične pustolovščine. Svoja leta bi Gregorju razkrila kasneje, in sicer ko, oz. če, bi jo ohranil med zadnjimi desetimi favoritkami.

Foto: POP TV - Polona se je skušala pomiriti.

A žal se njeni načrti niso uresničili. Rivalstvo med kandidatkami je bilo kot kaže preveliko, da bi ta podatek še naprej ostal skrivnost. Kot je mogoče razbrati iz napovednika, je informacijo razkrila Mary, storjena krivica pa je Polono prizadela do te mere, da je silovito izbruhnila. Svetlolaska se je sicer sprva skušala zadržati, a je ob provokacijah popustila in ob prisotnosti kamer glasno izrazila svoje občutke.

Kaj natanko se je dogajalo, bo jasno konec tedna, ko bo na sporedu težko pričakovana oddaja Sanjski moški. Ne zamudite šova v soboto in nedeljo ob 20. uri na POP TV.

Foto: POP TV - Kljub kameram je izbruhnila.

Foto: POP TV - Polona Kranjc

Morda vas zanima še:

Carmen obžaluje, večino stvari se ne spominja