mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Lara: 'Nisem dojela, kaj se zares dogaja v šovu'

9. 5. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
Lara Goršek Kos

Lara Goršek Kos foto: POP TV

Del peterice novih tekmovalk šova Sanjski moški je tudi Lara Goršek Kos, ki danes priznava, da se kljub izkušnjam z resničnostno kamero tokrat ni najbolje znašla. 'Prvič se je zgodilo, da me je povsem zapustil občutek za ljudi, nisem dojela, kaj se dogaja …'

Lara Goršek Kos je v šov Sanjski moški stopila z atraktivno vijoličnimi lasmi, nekdanja svetlolaska pa je navdušila tudi z visokimi petami in zapeljivo obleko. Ni pa bila le zunanja podoba tisto, kar je bilo tako drugače od resničnostnega formata šova, ki ga je bila vajena iz preteklosti.

Lara v šovu. foto: POP TV

»Na Kmetiji smo čas preživljali ob delu, velika razlika je bila tudi to, da je bila v izolaciji mešana skupina, torej moški in ženske. Tukaj smo bile zgolj ženske, temu krogu pa kot kaže nisem znala biti kos. Še nikoli se mi namreč ni zgodilo, da bi me v tej meri zapustil občutek za ljudi. Bilo je, kot bi se mi v izolaciji izklopil razum, preprosto nisem dojela in razumela, kaj se dogaja. Nove kandidatke smo stopile na pravo bojno polje, med dva podivjana tropa lepo oblečenih volkulj,« je skušala orisati situacijo Lara, ki sicer poudarja, da verjame, da tekmovalke v zunanjem svetu niso slabe ženske, da pa so nekompatibilnost raznolikih karakterjev in stresne situacije v šovu naplavile na površje veliko trenutkov, ob katerih jim ni bilo najlažje.

Lara nam je sicer ostala v spominu kot samozavestno dekle, ki nima težav s podajanjem lastnega mnenja in ki se zna postaviti zase. Se je tokrat to spremenilo? »Ne glede na to, kakšna je situacija, še vedno povem tako, kot mislim in za to iskrenost mi ni žal. Je pa res, da če se zmotim, se za to tudi opravičim,« nam še za konec pojasni ljubiteljica živali, ki je med odsotnostjo neizmerno pogrešala svojo pisano druščino prijaznih in srčnih bitij, ki so jo čakale na domačem hribu.

sanjski moški

sanjski moški foto: POP TV

prejšnji članek
Dejan Vunjak počastil spomin na očeta Brendija
Svet slavnih
Dejan Vunjak počastil spomin na očeta Brendija
naslednji članek
Horoskop: Pazite na svoje besede
Horoskop
Horoskop: Pazite na svoje besede