olivia in anna Svet24.si

Spregovorila mama hčera, ki ju je utopil ...

kraljica-elizabeta-ii Svet24.si

FOTO: Biden prekršil kraljevi protokol; izdal je,...

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

stanovanja-notranjost-2__5c825baa7a948 Necenzurirano

Pahorjevemu kandidatu dišijo Anderličeva ...

isaac1 Njena.si

Isaacu Palma uresničili sanje

Goran in Claudia Njena.si

Sanjski Goran znova samski?

Lara: 'Nisem dojela, kaj se zares dogaja v šovu'
| J.K.

Lara: 'Nisem dojela, kaj se zares dogaja v šovu'

Lara Goršek Kos, POP TV

Del peterice novih tekmovalk šova Sanjski moški je tudi Lara Goršek Kos, ki danes priznava, da se kljub izkušnjam z resničnostno kamero tokrat ni najbolje znašla. 'Prvič se je zgodilo, da me je povsem zapustil občutek za ljudi, nisem dojela, kaj se dogaja …'

Lara Goršek Kos je v šov Sanjski moški stopila z atraktivno vijoličnimi lasmi, nekdanja svetlolaska pa je navdušila tudi z visokimi petami in zapeljivo obleko. Ni pa bila le zunanja podoba tisto, kar je bilo tako drugače od resničnostnega formata šova, ki ga je bila vajena iz preteklosti.

Foto: POP TV - Lara v šovu.

»Na Kmetiji smo čas preživljali ob delu, velika razlika je bila tudi to, da je bila v izolaciji mešana skupina, torej moški in ženske. Tukaj smo bile zgolj ženske, temu krogu pa kot kaže nisem znala biti kos. Še nikoli se mi namreč ni zgodilo, da bi me v tej meri zapustil občutek za ljudi. Bilo je, kot bi se mi v izolaciji izklopil razum, preprosto nisem dojela in razumela, kaj se dogaja. Nove kandidatke smo stopile na pravo bojno polje, med dva podivjana tropa lepo oblečenih volkulj,« je skušala orisati situacijo Lara, ki sicer poudarja, da verjame, da tekmovalke v zunanjem svetu niso slabe ženske, da pa so nekompatibilnost raznolikih karakterjev in stresne situacije v šovu naplavile na površje veliko trenutkov, ob katerih jim ni bilo najlažje.

Lara nam je sicer ostala v spominu kot samozavestno dekle, ki nima težav s podajanjem lastnega mnenja in ki se zna postaviti zase. Se je tokrat to spremenilo? »Ne glede na to, kakšna je situacija, še vedno povem tako, kot mislim in za to iskrenost mi ni žal. Je pa res, da če se zmotim, se za to tudi opravičim,« nam še za konec pojasni ljubiteljica živali, ki je med odsotnostjo neizmerno pogrešala svojo pisano druščino prijaznih in srčnih bitij, ki so jo čakale na domačem hribu.