klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski Gregor o tem, zakaj je v resnici izločil Eleno

8. 5. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
elena-costrov

Elena Costrov foto: POP TV

'Lahko je gledati s kavča in biti pameten,' se je na kritike komentatorjev odzval Gregor in pojasnil ozadje njegove odločitve, da domov pošlje mamico Eleno.

Elena Costrov je v šovu Sanjski moški naredila zelo lep vtis, s svojo prijetno naravo in spoštljivo komunikacijo se je namreč močno prikupila gledalcem in komentatorjem šova Vrtnice in vino. To je bil tudi razlog za buren odziv javnosti, ki so se jezili na sanjskega Gregorja, ko ji na ceremoniji vrtnic ni namenil cvetlice.

A ozadje njegove odločitve še zdaleč ni tako plitko, kot so ocenili gledalci. Kot je Gregor razjasnil za 24ur in se ob tem dotaknil tudi komentatorjev oddaje Vrtnice in vino, vse skupaj ni bilo tako, kot se je zdelo navzven: »Lahko je gledati s kavča in biti pameten, ko si tam in ko dekleta resnično spoznaš, ko z njimi preživiš več časa in začutiš njihovo energijo, pa je to malo drugače.«

Elena Costrov in Gregor ob slovesu. foto: POP TV

Gregor je ob tem pojasnil, da si nobeno dekle ne zasluži, da se moški z njo igra in jo zavaja. »Eleni nisem namenil vrtnice, ker sem imel občutek, da ne bova nikoli prišla do neke skupne točke oziroma da ne bova skupaj doživela prave energije in drug ob drugem občutila tega, kar bi si želel. In zdelo se mi je zelo pošteno do nje, da se posloviva, ker ima otroka in je bila vsaka sekunda, ko je bila ločena od njega, težka zanjo. Nisem hotel, da bi ostala še pet, šest oddaj in bi ji potem, ko bi se morda še bolj navezala, strl srce,« je odločitev iskreno razjasnil Gregor.

Elena Costrov

Elena Costrov foto: POP TV/promocijski material

prejšnji članek
Indira Ekić se je vrnila na staro težo
Svet slavnih
Indira Ekić se je vrnila na staro težo
naslednji članek
Horoskop: Usoda vam bo dajala priložnosti
Horoskop
Horoskop: Usoda vam bo dajala priložnosti