Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: iz ozadja presenetila Irena in Božo

6. 5. 2021; 10.01
Avtor: K.M.
Irena in Božo

Irena in Božo foto: Voyo

Irena in Božo morda danes na prvo žogo nista veljala za favorita, a sta s svojim krožnikom vseeno najbolj navdušila sodnike in s tem zaprla usta vsem dvomljivcem.

Že začetek tokratnega izziva za njiju ni bil najbolj obetaven, saj sta izbirala kot zadnja, v vozičku pa sta za njiju ostalo zgolj arašidovo maslo in hobotnica. Natalija, ki je izbirala pred njima, se je namreč odločila, da za svojo jed potrebuje tako česen kot tartufe.

Med ocenjevanjem jedi so pari en za drugim prejemali slabe odzive, kot zadnja pa sta na vrsto prišla Ljubislav 'Božo' in Irena. Sicer sta že med kuhanjem navdušila s kombinacijami okusov, a sodniki niso bili prepričani, da bodo okusi odlično delovali tudi na krožniku. Za sodnike sta pripravila raviol polnjen s smetano in arašidovim maslom, popečeno hobotnico in zeliščno majonezo.

"Z okusi sta presenetila," je njuno jed komentiral Bine. Navdušena pa sta bila tudi Luka in Karim. Zato ni bilo presenetljivo, da sta Irena in Božo postala tudi zmagovalca večera. 

Pred odhodom na balkon sta morala izbrati še tekmovalca iz najslabšega para, ki sta ga poslala direktno na izločitveni dvoboj. Na dnu sta se znašla Adam in Anže. Irena in Božo sta se odločila za slednjega, saj jima je Adam v času tekmovanja že večkrat pomagal. Anže se bo v petkovi oddaji tako soočil z enim izmed tekmovalcev, ki se jim v oddaji ne bo uspelo uvrstiti na balkon. 

prejšnji članek
Horoskop: Skozi pogovore boste odkrili lepoto src
Horoskop
Horoskop: Skozi pogovore boste odkrili lepoto src
naslednji članek
Ditka naredila nekaj, česar pri slovenskih glasbenikih še nismo videli
Svet slavnih
Ditka naredila nekaj, česar pri slovenskih glasbenikih še nismo videli