utopitev, roka Svet24.si

15-letnik med plavanjem izginil pod gladino, ...

mejni prehod, dragonja, turisti Svet24.si

Ljubljančanka zase in mladoletnega sina na meji ...

tonin-novak-ljudmila_bobo Reporter.si

V NSI panika zaradi padca v anketah, nekateri bi ...

ljubljana, epidemija, koronavirus, covid-19, zaščitne maske Svet24.si

Alojz Ihan s tesnobo pričakuje jesen. Kdaj se bo ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Koliko milijonov za blato in koliko za Vizjakove ...

Clipboard02 Odkrito.si

MARJAN NOVINA: "Moj ni dolg, je pa majhen"

polkaholiki-sekirca-v-med Njena.si

Med prvimi si oglejte uspeh Polkaholikov!

MasterChef: iz ozadja presenetila Irena in Božo
| K.M.

MasterChef: iz ozadja presenetila Irena in Božo

Irena in Božo, Voyo

Irena in Božo morda danes na prvo žogo nista veljala za favorita, a sta s svojim krožnikom vseeno najbolj navdušila sodnike in s tem zaprla usta vsem dvomljivcem.

Že začetek tokratnega izziva za njiju ni bil najbolj obetaven, saj sta izbirala kot zadnja, v vozičku pa sta za njiju ostalo zgolj arašidovo maslo in hobotnica. Natalija, ki je izbirala pred njima, se je namreč odločila, da za svojo jed potrebuje tako česen kot tartufe.

Med ocenjevanjem jedi so pari en za drugim prejemali slabe odzive, kot zadnja pa sta na vrsto prišla Ljubislav 'Božo' in Irena. Sicer sta že med kuhanjem navdušila s kombinacijami okusov, a sodniki niso bili prepričani, da bodo okusi odlično delovali tudi na krožniku. Za sodnike sta pripravila raviol polnjen s smetano in arašidovim maslom, popečeno hobotnico in zeliščno majonezo.

"Z okusi sta presenetila," je njuno jed komentiral Bine. Navdušena pa sta bila tudi Luka in Karim. Zato ni bilo presenetljivo, da sta Irena in Božo postala tudi zmagovalca večera. 

Pred odhodom na balkon sta morala izbrati še tekmovalca iz najslabšega para, ki sta ga poslala direktno na izločitveni dvoboj. Na dnu sta se znašla Adam in Anže. Irena in Božo sta se odločila za slednjega, saj jima je Adam v času tekmovanja že večkrat pomagal. Anže se bo v petkovi oddaji tako soočil z enim izmed tekmovalcev, ki se jim v oddaji ne bo uspelo uvrstiti na balkon.