severina Svet24.si

Nasilje v stanovanju hrvaške zvezdnice

kraljica-elizabeta-ii Svet24.si

FOTO: Biden prekršil kraljevi protokol; izdal je,...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

knjižnica Svet24.si

Novi zakon o tujcih kriv za skrbi in glavobole ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

hiša, krsta, coffin-house Odkrito.si

FOTO: Edini na svetu, ki živijo v KRSTI!

Tjaša Kramarič Njena.si

Tjaša po šovu o napadih v hotelu

Manca Špik po izpovedi o napadih prejela veliko podporo
| J.K.

Manca Špik po izpovedi o napadih prejela veliko podporo

Manca Špik s hčerko Lano, osebni arhiv

Grenka izpoved o bitki za preživetje in obsojanju neznancev je med njenimi podporniki spodbudila velik odziv.

Pevka Manca Špik je minuli dan spregovorila o preizkušnjah, s katerimi se spopada zadnje leto. "S hčerko Lano živiva sami, v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu, da več kot leto dni glasbenikom ni dovoljeno nastopati, vsaj v normalnih pogojih ne, se trudim po svojih najboljših močeh, da živiva človeka dostojno, lepo življenje. A moji prihranki počasi kopnijo, koncertni odri pa še vedno samevajo," je pojasnila Manca in nadaljevala, da za zaslužek občasno naredi kakšno reklamo za izdelek, v katerega tudi sama verjame, a je zaradi tega deležna spletnih napadov.

"Srce me boli ob tem. Kaj pa naj bi po vašem storila? Križem rok ne bom sedela in čakala na miloščino! Še naprej bom naredila vse, da moji Lani ne bo manjkalo popolnoma nič. In še naprej bom ustvarjala glasbo, nove pesmi, četudi jih nikjer ne bom mogla odpeti v živo. Verjamem pa, da bo ostalo precej več tistih na moji strani, ki me razumete, ki ste morda tudi sami v podobni situaciji, in ki boste še naprej poslušali mojo glasbo. Verjamem, da se bomo enkrat, kmalu, spet lahko srečali v živo in skupaj odpeli vse tiste najlepše," je strnila misli pevka, ki jo je po iskreni objavil čakal topel odziv spletne publike. Samo na Facebooku je denimo prejela skoraj tisoč srčnih komentarjev glasbenih kolegov in oboževalcev, ki so jo objeli z razumevanjem, podporo in dobrimi željami, da vse slabo kmalu mine.

Foto: Neo Visuals - Manca Špik

To pa še ni vse, kot je danes sporočila pevka, je prejela tudi več kot tisoč zasebnih sporočil, tekom katerih so ji dobri ljudje med drugim ponudili tudi pomoč.

"Saj ne morem verjet! Prek tisoč sporočil ste mi poslali na moj včerajšnji zapis! Veliko vas je, ki ste moje besede razumeli nekoliko napačno ... Hotela sem vam zgolj potožiti, da nekateri ne razumejo tega, da v teh težkih časih mora človek poprijeti tudi za kakšno drugo delo. Nikakor pa to ne pomeni, da potrebujem kakršnokoli pomoč ... Hvala vseeno vsem, ki ste se mi oglasili tudi s tem namenom. Vesela sem, ko vidim koliko vas je, ki ste ostali z mano in radi poslušate moje pesmi," je v zapisu povzela občutke Manca in se za konec vsem iz srca zahvalila.