GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Manca Špik po izpovedi o napadih prejela veliko podporo

7. 5. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
manca

Manca Špik s hčerko Lano foto: osebni arhiv

Grenka izpoved o bitki za preživetje in obsojanju neznancev je med njenimi podporniki spodbudila velik odziv.

Pevka Manca Špik je minuli dan spregovorila o preizkušnjah, s katerimi se spopada zadnje leto. "S hčerko Lano živiva sami, v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu, da več kot leto dni glasbenikom ni dovoljeno nastopati, vsaj v normalnih pogojih ne, se trudim po svojih najboljših močeh, da živiva človeka dostojno, lepo življenje. A moji prihranki počasi kopnijo, koncertni odri pa še vedno samevajo," je pojasnila Manca in nadaljevala, da za zaslužek občasno naredi kakšno reklamo za izdelek, v katerega tudi sama verjame, a je zaradi tega deležna spletnih napadov.

"Srce me boli ob tem. Kaj pa naj bi po vašem storila? Križem rok ne bom sedela in čakala na miloščino! Še naprej bom naredila vse, da moji Lani ne bo manjkalo popolnoma nič. In še naprej bom ustvarjala glasbo, nove pesmi, četudi jih nikjer ne bom mogla odpeti v živo. Verjamem pa, da bo ostalo precej več tistih na moji strani, ki me razumete, ki ste morda tudi sami v podobni situaciji, in ki boste še naprej poslušali mojo glasbo. Verjamem, da se bomo enkrat, kmalu, spet lahko srečali v živo in skupaj odpeli vse tiste najlepše," je strnila misli pevka, ki jo je po iskreni objavil čakal topel odziv spletne publike. Samo na Facebooku je denimo prejela skoraj tisoč srčnih komentarjev glasbenih kolegov in oboževalcev, ki so jo objeli z razumevanjem, podporo in dobrimi željami, da vse slabo kmalu mine.

Manca Špik foto: Neo Visuals

To pa še ni vse, kot je danes sporočila pevka, je prejela tudi več kot tisoč zasebnih sporočil, tekom katerih so ji dobri ljudje med drugim ponudili tudi pomoč.

"Saj ne morem verjet! Prek tisoč sporočil ste mi poslali na moj včerajšnji zapis! Veliko vas je, ki ste moje besede razumeli nekoliko napačno ... Hotela sem vam zgolj potožiti, da nekateri ne razumejo tega, da v teh težkih časih mora človek poprijeti tudi za kakšno drugo delo. Nikakor pa to ne pomeni, da potrebujem kakršnokoli pomoč ... Hvala vseeno vsem, ki ste se mi oglasili tudi s tem namenom. Vesela sem, ko vidim koliko vas je, ki ste ostali z mano in radi poslušate moje pesmi," je v zapisu povzela občutke Manca in se za konec vsem iz srca zahvalila.

prejšnji članek
Drug za drugim sta poškodovana pristala v mavcu
Svet slavnih
Drug za drugim sta poškodovana pristala v mavcu
naslednji članek
Nova drama: Šokanten izbruh mirne Polone
Resničnostni šovi
Nova drama: Šokanten izbruh mirne Polone