Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Razkrili nove tekmovalke šova Sanjski moški

7. 5. 2021; 09.53
Avtor: J.K.
sanjski moški-nove tekmovalke

Nova sanjska dekleta foto: POP TV

Na POP TV so predstavili peterico deklet, ki bodo jutri postale del bitke za srce sanjskega moškega.

Kot smo že pojasnili, ne gre za šalo, produkcija je med obstoječe tekmovalke šova Sanjski moški vključila pet novih deklet, ki bodo jutri prikorakala v hotel in s svojim prihodom povzročila nemalo vznemirjenja. In kdo so ta skrivnostna dekleta? Laro Goršek Kos že poznamo, ob njej pa so še štiri neznanke, o katerih lahko več izveste v kratkih predstavitvah …

sanjski moški foto: POP TV

Lea Zupančič

Plavolasa mladenka pravi, da ima več moških kot ženskih prijateljic, zato bo njeno bivanje v hotelu, kjer bo obkrožena s samimi ženskami, zagotovo zelo zanimivo. Vizualno so ji všeč visoki in temni moški, rada ima tetovaže. Karakterno pa ji je pomembno, da je njen partner prijazen. Poljubi na prvem zmenku odpadejo, želi pa si zveze, v kateri bi prevladovala spoštovanje in zvestoba.

Lea Zupančič foto: POP TV

Tjaša Kramarič

Tjaša je zadnjih nekaj let z družino živela v Franciji in je modna svetovalka. Postavna 20-letnica ima rada zveste in iskrene moške, ki razumejo, da so najbolj pomembne malenkosti. Všeč so ji elegantni moški, ki jim je pomembno, kako so videti, da imajo radi modo. Veliko da na energijo, ki se zgodi ob prvem stiku, všeč pa so ji tudi uspešni moški, ki vedo, česa si v življenju najbolj želijo.

Tjaša Kramarič foto: POP TV

Sara Turnšek

Nasmejana rdečelaska vodi kar dva svoja gostinska lokala in je, kot se zdi na prvi pogled, zelo hiperaktivna. Čeprav je veliko od doma, predvsem zaradi dela, ima še vedno veliko energije za šport, kar bo zagotovo všeč našemu Gregorju. Pravi, da je zunanja lepota minljiva in da ji je bolj pomemben karakter partnerja. A vseeno prizna, da se rada ozre za visokimi in temnimi moškimi. Tudi Sara je na prvo žogo opisala moškega, ki se zdi podoben Gregorju.  

Sara Turnšek foto: POP TV

Mireille Jarc

Študentka turizma pravi, da je njen sanjski moški razgledan in ima dober smisel za humor. Všeč so ji romantični moški, ki znajo poslušati. Vizualno pa najraje pogleda za postavnimi moškimi, a pravi, da videz ni vse. Všeč so ji taki, ki vedo, kaj hočejo. Normalna mera ljubosumnosti je v redu, če pa to preide mejo normale, se raje umakne.

Mireille Jarc foto: POP TV

prejšnji članek
Slakonja delil redek posnetek sinov
Svet slavnih
Slakonja delil redek posnetek sinov
naslednji članek
Drug za drugim sta poškodovana pristala v mavcu
Svet slavnih
Drug za drugim sta poškodovana pristala v mavcu
#nasazenazenska
nasazenazenska