korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

jupiter Dobra karma

Tedenski horoskop: za optimizem bo potrebno več ...

Mojca Fatur Njena.si

Mojca Fatur objavila redko fotografijo 15-letne ...

Tri tekmovalke dobile večen spomin na sanjskega moškega
| J.K.

Tri tekmovalke dobile večen spomin na sanjskega moškega

Vrtnice za trajen spomin., Cheveyo tattoo Izola

Uganete, katere tri tekmovalke so si omislile enako tetovažo? Kot so nam zaupale, je ideja vzklila že na snemanju šova Sanjski moški.

Vrtnice, ki jih je tekmovalkam v šovu Sanjski moški namenjal Gregor Čeglaj, so kot kaže na nekatera dekleta naredile velik vtis. Simbolika se jih je celo tako dotaknila, da so spomin sklenile ovekovečiti s tetovažo. Kaja Casar, Anja Širovnik in Nina Savnik so namreč pred kratkim obiskale tetoverski studio v Izoli, kjer so jim na podlaket tetovirali vrtnico.

»S puncami smo se že v času snemanja šova pogovarjale o tem, da bi si dale tetovažo vrtnice (naš klan). Potem pa smo s Kajo in Nino preživele vikend v Črnemu Kalu in prišle na idejo, da bi si lahko šle tetovirat vrtnice. Odločitev smo sprejele iz danes na jutri. Tudi glede mesta, kje bomo imele tatu, smo bile zelo enotne. Smo pa rekle, da si damo tatu vrtnice, ker je motiv že sam po sebi zelo lep,« je za njena.si pojasnila Anja in dodala, da so se za motiv vrtnice odločile zlasti zaradi tega, ker vsem trem predstavlja lepo izkušnjo, ki je ne bodo nikoli pozabile.

Hmmm, je katera izmed njih prejela tudi tisto zadnjo, s katero je Gregor določil svojo izbranko? No, na ta odgovor bomo morali še malce počakati …

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?