Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tri tekmovalke dobile večen spomin na sanjskega moškega

12. 5. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Tetovaže sanjskih deklet

Vrtnice za trajen spomin. foto: Cheveyo tattoo Izola

Uganete, katere tri tekmovalke so si omislile enako tetovažo? Kot so nam zaupale, je ideja vzklila že na snemanju šova Sanjski moški.

Vrtnice, ki jih je tekmovalkam v šovu Sanjski moški namenjal Gregor Čeglaj, so kot kaže na nekatera dekleta naredile velik vtis. Simbolika se jih je celo tako dotaknila, da so spomin sklenile ovekovečiti s tetovažo. Kaja Casar, Anja Širovnik in Nina Savnik so namreč pred kratkim obiskale tetoverski studio v Izoli, kjer so jim na podlaket tetovirali vrtnico.

»S puncami smo se že v času snemanja šova pogovarjale o tem, da bi si dale tetovažo vrtnice (naš klan). Potem pa smo s Kajo in Nino preživele vikend v Črnemu Kalu in prišle na idejo, da bi si lahko šle tetovirat vrtnice. Odločitev smo sprejele iz danes na jutri. Tudi glede mesta, kje bomo imele tatu, smo bile zelo enotne. Smo pa rekle, da si damo tatu vrtnice, ker je motiv že sam po sebi zelo lep,« je za njena.si pojasnila Anja in dodala, da so se za motiv vrtnice odločile zlasti zaradi tega, ker vsem trem predstavlja lepo izkušnjo, ki je ne bodo nikoli pozabile.

Hmmm, je katera izmed njih prejela tudi tisto zadnjo, s katero je Gregor določil svojo izbranko? No, na ta odgovor bomo morali še malce počakati …

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Karlo je takole razveselil mamico Tanjo Žagar
Svet slavnih
Karlo je takole razveselil mamico Tanjo Žagar
naslednji članek
Adelin oče izgubil bitko z rakom
Svet slavnih
Adelin oče izgubil bitko z rakom