severina Svet24.si

Nasilje v stanovanju hrvaške zvezdnice

kraljica-elizabeta-ii Svet24.si

FOTO: Biden prekršil kraljevi protokol; izdal je,...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

knjižnica Svet24.si

Novi zakon o tujcih kriv za skrbi in glavobole ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

hiša, krsta, coffin-house Odkrito.si

FOTO: Edini na svetu, ki živijo v KRSTI!

Tjaša Kramarič Njena.si

Tjaša po šovu o napadih v hotelu

Sanjski moški: Polona razkrila, kaj jo je v resnici pahnilo čez rob
| J.K.

Sanjski moški: Polona razkrila, kaj jo je v resnici pahnilo čez rob

Polona Kranjc, POP TV

Zadnjo oddajo šova Sanjski moški je zaznamoval Polonin izbruh, ki ga je z razkritjem njene mladosti izzvala Mary. Kako Polona danes gleda na celotno situacijo in kaj jo je v resnici pahnilo čez rob?

»V bistvu, ko sem samo pogledala pred sebe, sem videla Marico, kako se mi hinavsko smeji v obraz in to je bilo tisto, kar je mene najbolj znerviralo, to je bila tista pika na i, da sem znorela,« je za POP IN pojasnila Polona Kranjc, ki si je seveda tudi sama ogledala oddajo in svojo čustveno stisko okusila še z drugega zornega kota.

Foto: POP TV - Mary Ševo

»Sebe gledati med tem izbruhom ni bilo najbolj prijetno, moram reči, da sem bila še vedno živčna ob tem, ko sem podoživljala te dogodke,« je pojasnila 18-letnica, ki pa ji kljub vsemu ni žal, da se je tako burno odzvala.

»V vsakem primeru bi znorela, tudi v realnem življenju. Če bi mi nekdo naredil tako krivico, da bi se tako obnašal do mene in bil tako nesramen, bi se enako odzvala.« Polona je ob tem še pojasnila, da bi bil v realnem življenju njen odziv v milejši obliki, saj bi se lahko umaknila in umirila, kar pa v šovu zaradi izolacije ni bilo mogoče.

Od spora je sedaj minilo že kar nekaj časa. Sta dekleti v tem obdobju zakopali bojno sekiro? »Če bi se zdajle videle, bi se morda druga drugi nasmehnile in to bi bilo to. Mislim, da nikoli ne bova prijateljici in nikoli ne bova imeli nekega stika,« je še sklenila najmlajša tekmovalka šova Sanjski moški.