pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Polona razkrila, kaj jo je v resnici pahnilo čez rob

12. 5. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
polona k

Polona Kranjc foto: POP TV

Zadnjo oddajo šova Sanjski moški je zaznamoval Polonin izbruh, ki ga je z razkritjem njene mladosti izzvala Mary. Kako Polona danes gleda na celotno situacijo in kaj jo je v resnici pahnilo čez rob?

»V bistvu, ko sem samo pogledala pred sebe, sem videla Marico, kako se mi hinavsko smeji v obraz in to je bilo tisto, kar je mene najbolj znerviralo, to je bila tista pika na i, da sem znorela,« je za POP IN pojasnila Polona Kranjc, ki si je seveda tudi sama ogledala oddajo in svojo čustveno stisko okusila še z drugega zornega kota.

Mary Ševo foto: POP TV

»Sebe gledati med tem izbruhom ni bilo najbolj prijetno, moram reči, da sem bila še vedno živčna ob tem, ko sem podoživljala te dogodke,« je pojasnila 18-letnica, ki pa ji kljub vsemu ni žal, da se je tako burno odzvala.

»V vsakem primeru bi znorela, tudi v realnem življenju. Če bi mi nekdo naredil tako krivico, da bi se tako obnašal do mene in bil tako nesramen, bi se enako odzvala.« Polona je ob tem še pojasnila, da bi bil v realnem življenju njen odziv v milejši obliki, saj bi se lahko umaknila in umirila, kar pa v šovu zaradi izolacije ni bilo mogoče.

Od spora je sedaj minilo že kar nekaj časa. Sta dekleti v tem obdobju zakopali bojno sekiro? »Če bi se zdajle videle, bi se morda druga drugi nasmehnile in to bi bilo to. Mislim, da nikoli ne bova prijateljici in nikoli ne bova imeli nekega stika,« je še sklenila najmlajša tekmovalka šova Sanjski moški.

Polona se je skušala pomiriti.

Polona se je skušala pomiriti. foto: POP TV

prejšnji članek
Metka Albreht pozirala v nedrčku in navdušila
Svet slavnih
Metka Albreht pozirala v nedrčku in navdušila
naslednji članek
MasterChef: Izpadli Anže o svojem odnosu z Mašo in Natalijo
Resničnostni šovi
MasterChef: Izpadli Anže o svojem odnosu z Mašo in Natalijo