korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

hiša, krsta, coffin-house Odkrito.si

FOTO: Edini na svetu, ki živijo v KRSTI!

Big Foot Mama 1 Odkrito.si

BIG FOOT MAMA: »Počutili smo se, kot da bi nam ...

Sanjski moški: Drugi obraz zapeljive Ane
| J.K.

Sanjski moški: Drugi obraz zapeljive Ane

Ana Pusovnik, POP TV

Razkritja o Aninem burnem življenju so dvignila kar nekaj prahu. Kakšen pa je vaš pogled na čedno temnolasko?

Ana Pusovnik, ki se je v šovu Sanjski moški sprva predstavila kot model, kasneje pa Gregorju Čeglaju razrkila, da si služi kruh z erotičnimi fotografijami na platformi Only Fans, ima kljub mladosti za seboj pestro življenjsko pot.

Foto: POP TV - Ana Pusovnik

Čeprav pozornost ljudi na prvi pogled pritegne njena zunanja podoba, ki pogosto vodi v napačne zaključke, pa njene grenke izkušnje razkrivajo, da je hkrati tudi zelo nežno in čustveno dekle, ki je bilo dovolj močno, da se kljub padcem ni vdalo toku življenja. Kot je med enim izmed zmenkov zaupala Gregorju, je bila namreč v preteklosti poročena, dvakrat se je veselila tudi dojenčka, a je utrpela spontani splav, bila pa je tudi žrtev psihičnega in fizičnega nasilja.

Foto: POP TV, osebni arhiv - Ana Pusovnik

Danes Ana odkrito priznava, da se preživlja s prodajo erotičnih posnetkov, ki pa niso vulgarni temveč estetski, po njenih besedah pa razkrivajo natanko to, kar želi in kar je v mejah okusnega. »Definitivno so moje fotografije in moj pogled na erotiko drugačni od fotografij preostalih punc, ki so na tej platformi. Glede mojih fotografij in tega, da nisem primerna kandidatka za Gregorja, me pa zanima, kaj potem one pričakujejo in kako gledajo na Gregorja, ki se tudi sam rad fotografira za moj okus erotično in tudi pomanjkljivo oblečen,« je situacijo s fotografijami za 24ur.com komentirala Ana.