Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana Slovenka razkrila, zakaj je ostala ujeta v Dubaju

13. 5. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Tina Gaber

Tina Gaber foto: revija zvezde

Tina Gaber se je sicer pred dnevi s sestro in prijateljico že vrnila z Dubaja, zdaj pa je objavila pojasnilo, zakaj se jim je pri odhodu domov sploh zapletlo.

Nekdanja slovenska mis, danes pa poslovna ženska Tina Gaber je v Instagram videoposnetku povedala, da so dekleta na dopustu zelo uživala, predzadnji dan pred odhodom domov pa so se stvari začela komplicirati. Pred odhodom domov so morala še enkrat opraviti PCR test, ki so jim ga naredili kar v hotelu. V petek zgodaj zjutraj pa je Tinina sestra Urša dobila elektronsko sporočilo, v katerem je pisalo, da je pozitivna. Kar je bilo presenetljivo, saj je Covid prebolela dober mesec pred dopustom.

Še večja težava pa je bilo dejstvo, da so Uršo želeli odpeljati v izolacijo, v brezplačno ustanovo ali plačljiv hotel, želeli pa so jo ločiti od sestre in prijateljice. S čimer se dekleta, ki so vsa morala ostati v karanteni, niso strinjala. Na pomoč so jim priskočili številni Slovenci, ki živijo v Dubaju in osebje hotela, z njihovo pomočjo pa so ugotovili, da Urše prisilno ne morejo odpeljati. V hotelu, kjer so že bivale, so jih tako preselili v apartma, ki je bil namenjen ravno karanteni. 

Dekleta so v karanteni morala ostati deset dni in nato še enkrat narediti test. Če bi bil eden spet pozitiven, bi se njihova karantena spet podaljšala. Očitno pa so bili testi negativi, saj so se pred dnevi že vrnile v Slovenijo. 

Celoten videoposnetek, v katerem so pripravile tudi nekaj koristnih nasvetov, pa si lahko ogledate spodaj: 

Če se odpravljate v tujino, je priporočljivo, da se pred odhodom dobro pozanimate o pogojih, ki jih morate izpolniti, da lahko državo zapustite. Hkrati je dobro vedeti, kakšna je cena, če vam tam odredijo karanteno. 

prejšnji članek
Vrtnice in vino: Sanjska preobrazba komentatorke Maruše
Svet slavnih
Vrtnice in vino: Sanjska preobrazba komentatorke Maruše
naslednji članek
Sanjski moški: Drugi obraz zapeljive Ane
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Drugi obraz zapeljive Ane