900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Ana žrtev spletnega nepridiprava

18. 5. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
ana pusovnik kraja identitete

Ana Pusovnik foto: POP TV

Ani Pusovnik povzroča nevšečnosti neznanec, ki v njenem imenu komunicira na družbenih omrežjih. 'Prosim, ne nasedajte prevarantom,' svari temnolaska.

Nepridiprav, ki se na spletu predstavlja kot udeleženka šova Sanjski moški Ana Pusovnik, prek zasebnih sporočil lahkotno klepeta z njenimi oboževalci in jim pošilja zapeljive fotografije. Ana opozarja, da gre za lažen profil in da se te nevšečnosti niso pojavile prvič.

Ana Pusovnik foto: POP TV, osebni arhiv

»Nekdo mi je ukradel identiteto in po socialnih omrežjih komunicira v mojem imenu. Ljudem polagam na srce, naj ne nasedajo prevarantom. Z ljudmi, ki jih osebno ne poznam, na družbenih omrežjih ne komuniciram,« je za naš portal pojasnila Ana in dodala, da ima z oboževalci stike zgolj prek platforme Only Fans.

Kakšne izkušnje pa pravzaprav ima s spletno publiko odkar se pojavlja na televiziji? So ljudje prijazni in spoštljivi ali je negativizem prisoten tudi v spletnih sporočilih? Morda boste presenečeni, a Ana se ne spopada z negativnimi odzivi. »98-odstotkov je odzivov pozitivne narave, dva odstotka pa je posameznikov, ki imajo predsodke in se ne strinjajo z menoj,« razloži temnolaska, ki se je nedavno vrnila iz dopustovanja v Egiptu.

Ana

Ana foto: Instagram

prejšnji članek
Na POP TV se vrača Kmetija!
Resničnostni šovi
Na POP TV se vrača Kmetija!
naslednji članek
Horoskop: Soočite se s strahovi
Horoskop
Horoskop: Soočite se s strahovi