severina Svet24.si

Nasilje v stanovanju hrvaške zvezdnice

Ricky Lee Sneve Svet24.si

Desetletnik utonil, potem ko je iz reke rešil ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

knjižnica Svet24.si

Novi zakon o tujcih kriv za skrbi in glavobole ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

jagode, sveže, zelenjava, trik Odkrito.si

Preprosto: Sveže sadje in zelenjava kar 3 TEDNE!

Mojca Fatur Njena.si

Mojca Fatur objavila redko fotografijo 15-letne ...

Sanjski moški: Ana žrtev spletnega nepridiprava
| J.K.

Sanjski moški: Ana žrtev spletnega nepridiprava

Ana Pusovnik, POP TV

Ani Pusovnik povzroča nevšečnosti neznanec, ki v njenem imenu komunicira na družbenih omrežjih. 'Prosim, ne nasedajte prevarantom,' svari temnolaska.

Nepridiprav, ki se na spletu predstavlja kot udeleženka šova Sanjski moški Ana Pusovnik, prek zasebnih sporočil lahkotno klepeta z njenimi oboževalci in jim pošilja zapeljive fotografije. Ana opozarja, da gre za lažen profil in da se te nevšečnosti niso pojavile prvič.

Foto: POP TV, osebni arhiv - Ana Pusovnik

»Nekdo mi je ukradel identiteto in po socialnih omrežjih komunicira v mojem imenu. Ljudem polagam na srce, naj ne nasedajo prevarantom. Z ljudmi, ki jih osebno ne poznam, na družbenih omrežjih ne komuniciram,« je za naš portal pojasnila Ana in dodala, da ima z oboževalci stike zgolj prek platforme Only Fans.

Kakšne izkušnje pa pravzaprav ima s spletno publiko odkar se pojavlja na televiziji? So ljudje prijazni in spoštljivi ali je negativizem prisoten tudi v spletnih sporočilih? Morda boste presenečeni, a Ana se ne spopada z negativnimi odzivi. »98-odstotkov je odzivov pozitivne narave, dva odstotka pa je posameznikov, ki imajo predsodke in se ne strinjajo z menoj,« razloži temnolaska, ki se je nedavno vrnila iz dopustovanja v Egiptu.