korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

jupiter Dobra karma

Tedenski horoskop: za optimizem bo potrebno več ...

nives oresnik Njena.si

Nives Orešnik spet našla srečo

Sanjski moški: Laro ogled oddaje šokiral
| J.K.

Sanjski moški: Laro ogled oddaje šokiral

Lara Goršek Kos, POP TV

Sobotno oddajo Sanjski moški so zaznamovale govorice. Ogled šova iz domačega naslonjača za novinke ni bil najbolj prijeten. Lara Goršek Kos nam je zaupala, zakaj je bila sinoči šokirana in razkrila, zakaj nova dekleta niso imela prav nobenih možnosti, da bi jih Gregor spoznal …

»Ko sem slišala Piine izjave, sem bila precej šokirana. Z menoj namreč ni spregovorila niti besede, pa tudi z ostalimi novinkami, razen s Tjašo, ni imela nekaj veliko komunikacije in res se mi za malo zdi, da je tista tipična opravljiva Slovenka. Mislim joj, no! A je tako težko priti do človeka in vprašati, kar te zanima ali pa enostavno biti tiho in ne širiti govoric? Je kdaj morda pomislila, kako bi se počutila v naši koži?« je svoje občutke ob ogledu izjav za naš portal strnila Lara Goršek Kos in dodala, da novinke ob vstopu v šov niso imele pogojev, da bi se predstavile sanjskemu moškemu.

Foto: POP TV - Pia

»Gregor ni imel možnosti, da bi nas spoznal, niti nam ni dal priložnosti. Ocenil nas je zgolj na podlagi babjih čenč. Kakšne možnosti bi sploh imele ob takih zlobnih ženskah? Pa saj kamere pokažejo vse ... Mi je pa žal, da ljudje na splošno nimajo več poguma v obraz povedat stvari. Najlažje je opravljati in širiti neresnice za hrbtom ali pa komentirati pod fejk profili,« razmišlja Lara.

In kako bi se na očitke in obtožbe, da so postale del šova zaradi promocije, odzvala Lara, če bi jo o tem naravnost povprašali in ne zgolj širili govoric? »Joj, pravzaprav ne vem, kako bi reagirala. Zgodba se je odvila, kakor se je, in žal mi je, da je tako. Ampak verjamem, da bi bilo drugače, če bi nam dekleta vsaj dala priložnost, da se spoznamo. Morda bi ena na drugo drugače gledale,« ocenjuje minulo dogajanje 28-letnica in peripetije zaključi z mislijo, da je nenazadnje vse skupaj zgolj šov.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?