severina Svet24.si

Nasilje v stanovanju hrvaške zvezdnice

kraljica-elizabeta-ii Svet24.si

FOTO: Biden prekršil kraljevi protokol; izdal je,...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

knjižnica Svet24.si

Novi zakon o tujcih kriv za skrbi in glavobole ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

zemlja-golf Odkrito.si

Če bi Zemlja bila žogica za golf ...

Severina Njena.si

Drama pri Severini: Neznanca vlomila v stanovanje,...

Anja pojasnila ozadje prikazanih spletk
| J.K.

Anja pojasnila ozadje prikazanih spletk

Sandra , Nina in Anja, POP TV

Ste si ogledali zadnjo oddajo Sanjski moški? Anja Širovnik je sklenila gledalcem pojasniti drugo plat dogajanja, ki se ne ujema s prikazom na malih ekranih.

V nedeljski oddaji Sanjski moški smo lahko videli, kako so na koktajl zabavi Anja, Sandra in Nina pristopile do Gregorja in z njim lahkotno poklepetale. Zaradi očitkov, da so to storile po Marynem naročilu, je Anja sklenila pojasniti drugo plat zgodbe, saj je bilo videti tako, kot da so to storile z namenom, da Polona in dekleta iz drugega klana ne bi prišle do Gregorja.

Foto: POP TV - Anja

»Odločila sem se, da bom pojasnila, kaj se je dogajalo v oddaji. Situacija tu je bila čisto drugače prikazana, kot je bilo v resnici. In sicer poanta tega je bila, da s Sandro in Nino nismo bile ne v Logarski dolini, ne na nogometu in se dejansko z Gregorjem nismo videle en teden. Potem smo pa rekle, da gremo do njega, zato da ga pozdravimo, da vidimo, kako je in pač ja, da se nas še spomni. Sklenile smo, da gremo kar vse tri skupaj, to pa zato, da bomo porabile čim manj časa. Če bi šle vsaka posebej, bi porabile več časa in druge punce res ne bi prišle na vrsto. Prikazano pa je kot, da smo se me zmenile, da gremo do njega, za to da ostala dekleta ne bodo prišla na vrsto,« je gledalcem po oddaji svoj vidik zgodbe opisala Anja.

Foto: POP TV - Klepet z Gregorjem

Morda vas zanima še, kakšno mnenje ima o tem Carmen:

Carmen: To se je dogajalo, ko ni bilo kamer