severina Svet24.si

Nasilje v stanovanju hrvaške zvezdnice

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

jagode, sveže, zelenjava, trik Odkrito.si

Preprosto: Sveže sadje in zelenjava kar 3 TEDNE!

nives oresnik Njena.si

Nives Orešnik spet našla srečo

Gledalci razočarani, serija Šverc komerc se končuje
| K.M.

Gledalci razočarani, serija Šverc komerc se končuje

Šverc komerc, Promocijski material

Na slovenski komercialni televiziji bodo predvajali zgolj še nekaj delov. Serija pa se naslednji teden ne bo vrnila na male ekrane.

Hrvaško serijo Na granici ali v slovenskem prevodu Šverc komerc so na slovenski komercialni televiziji Pop TV začeli predvajati maja lani. Dobro leto dni kasneje pa se serija s svojo drugo sezono tudi uradno izteka. Na sporedu so samo še trije deli, zadnji del pa bo predvajan to sredo, 19. maja, ob 20. uri na kanalu Pop TV. Naslednji teden se na termin, ob katerem je bila predvajana priljubljena hrvaška serija, vrača serija Dobri zdravnik z že četrto sezono. 

"Moram priznati, da sem si oddahnil, ko se je snemanje končalo, saj je bil tempo res nor, po drugi strani pa mi je nenavadno, saj smo postali ena velika ekipa, ki je leto in pol skoraj živela skupaj," je po koncu snemanja priljubljene serije povedal igralec Fabijan Pavao Medvešek, ki je v seriji navdušil v vlogi Boža. 

Igralec Filip Juričić, ki v seriji Šverc komerc (Na granici) upodablja Marka Lasića, takoj po snemanju vso energijo posvetiti svojemu sinu in preživljanju prostega časa z njim. Tako pa je tudi pomagal svoji partnerki. 

Več o tem pa si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<