Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gledalci razočarani, serija Šverc komerc se končuje

17. 5. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
na granici Šverc komerc

Šverc komerc foto: Promocijski material

Na slovenski komercialni televiziji bodo predvajali zgolj še nekaj delov. Serija pa se naslednji teden ne bo vrnila na male ekrane.

Hrvaško serijo Na granici ali v slovenskem prevodu Šverc komerc so na slovenski komercialni televiziji Pop TV začeli predvajati maja lani. Dobro leto dni kasneje pa se serija s svojo drugo sezono tudi uradno izteka. Na sporedu so samo še trije deli, zadnji del pa bo predvajan to sredo, 19. maja, ob 20. uri na kanalu Pop TV. Naslednji teden se na termin, ob katerem je bila predvajana priljubljena hrvaška serija, vrača serija Dobri zdravnik z že četrto sezono. 

"Moram priznati, da sem si oddahnil, ko se je snemanje končalo, saj je bil tempo res nor, po drugi strani pa mi je nenavadno, saj smo postali ena velika ekipa, ki je leto in pol skoraj živela skupaj," je po koncu snemanja priljubljene serije povedal igralec Fabijan Pavao Medvešek, ki je v seriji navdušil v vlogi Boža. 

Igralec Filip Juričić, ki v seriji Šverc komerc (Na granici) upodablja Marka Lasića, takoj po snemanju vso energijo posvetiti svojemu sinu in preživljanju prostega časa z njim. Tako pa je tudi pomagal svoji partnerki. 

Več o tem pa si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Za novo miss Universe okronana 26-letna Mehičanka
Svet slavnih
Za novo miss Universe okronana 26-letna Mehičanka
naslednji članek
To je srčna izbranka Bruna Šulmana
Resničnostni šovi
To je srčna izbranka Bruna Šulmana