Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ali dekleta v šovu nosijo svoja oblačila?

21. 5. 2021; 10.15
Avtor: J.K.
sanjski moški kandidatke

Večerne toalete kandidatk foto: POP TV

Ste tudi vi navdušeni nad večernimi toaletami, ki jih ob koncu tedna nosijo dekleta? So za slednje poskrbele same ali so jim jih za potrebe snemanja izbrali ustvarjalci šova Sanjski moški? Preverite, kako je potekalo urejanje celotne svečane podobe sanjskih deklet ...

Mnogim gledalkam so v oči padle elegantne večerne obleke, ki jih kandidatke šova Sanjski moški nosijo na koktajl zabavah in kasneje ceremonijah vrtnic. Tekom ustvarjanja resničnostne oddaje se je odvilo kar nekaj svečanih večerov, za katere pa seveda dekleta niso posegla v domačo garderobno omaro. No, vsaj ne, ker bi to od njih pričakovali. So pa kandidatke na vseh preostalih snemanjih nosile svoja oblačila, med spremljanjem resničnostne oddaje lahko tako vidite, kakšen je njihov stil oblačenja v zunanjem svetu.

Vse kandidatke za Sanjskega moškega foto: POP TV

Popolna preobrazba pred ceremonijo vrtnic

Kako pa je vse skupaj potekalo ob dneh, ko so snemali ceremonijo vrtnic? Za svečane priložnosti je za videz deklet v celoti poskrbela modna ekipa, od stilistov, ki so vsaki kandidatki namenili primerno obleko, do vizažistov in frizerjev, ki so jih polepšali z večernim ličenjem in elegantno pričesko. Ekipa se je vsakemu dekletu pozorno posvetila, urejanje ene kandidatke je denimo trajalo tudi do dve uri. Medtem ko je bila ureditev tolikega števila udeleženk šova velik časovni izziv za lepotne mojstre, pa je za dekleta dan ceremonije zaznamovalo zlasti večurno čakanje. Sprva, da so prišle na vrsto, na to pa še, da so uredili ostala dekleta.

prejšnji članek
Koncentriran odmerek UV zaščite
Moda&Lepota
Koncentriran odmerek UV zaščite
naslednji članek
Princ Harry: Jemal sem droge, da sem se soočil z materino smrtjo
Svet slavnih
Princ Harry: Jemal sem droge, da sem se soočil z materino smrtjo