Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Laura iskreno o neredu, ki ga kamere niso posnele

1. 6. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
sanjski-moški

Laura foto: POP TV

Laura je v zadnji oddaji sklenila pred kamero izpostaviti težave z nečistočo v hotelu. Kaj jo je k temu spodbudilo in kakšno je bilo stanje v njihovih prostorih preden je zabrnela resničnostna kamera?

Ko je Laura pred kamero opomnila dekleta na nered v skupnih prostorih, je bila deležna burne reakcije in očitkov, da glede na stanje v njeni sobi, ne sodi med redoljubne osebe. A kakšna je zgodba z nečistočo v resnici? Tega, kar se je dogajalo v hotelu, namreč kamere niso ujele. Da je temu tako, je pravzaprav zaslužna Laura, ki jo je bilo sram, da bi gledalci videli, kakšen nered ustvarjajo dekleta, ki se potegujejo za sanjskega moškega.

Nina in Pia sta se odzvali na Laurino pritožbo glede higiene. foto: POP TV

Kot je pojasnila v klepetu za njena.si, je ves mesec pomagala kuharju prazniti mize, na katerih so se kopičili kozarci, skodelice, krožniki, pribor in polni pepelniki. Iz jedilnice, dnevne sobe in terase je tako vsak dan v kuhinjo prinašala umazano posodo, saj se ji ni zdelo prav, da čaka kuharja poleg skrbi za obroke še pospravljanje za dekleti. »Kuhar je tako lepo skrbel za naše obroke, kuhal nam je trikrat na dan, nam v vsem ustregel, v zahvalo pa ga je čakal nered. Puncam je namreč pomembno le to, da so lepo videti, za seboj pa žal ne znajo pospraviti. Jaz sem navajena reda in čistoče, zato tudi takšne stvari opazim,« pojasnjuje Laura in dodaja, da če ne bi pred snemanjem pospravila mizic v dnevni sobi, bi gledalce pričakal precej drugačen prizor, saj sta bili polni kozarcev.

Laura: Moj komentar je bil namenjen predvsem Sandri in Mary foto: POP TV

Kaj pa Maryna opazka, da tudi njena soba ni vzor čistoče? »Te punce sploh niso hodile v mojo sobo. Imela sem najmanjšo sobo in največ prtljage, pa vendar vse pospravljeno in urejeno. Je pa res, da je bila druga polovica sobe zelo razmetana, a ta del je pripadal Nini Savnik,« je razložila Laura, ki jo je zabolel komentar o vonju po tobaku, saj ji je prijeten vonj zelo pomemben. »Raje bi videla, da bi mi to osebno povedala, tako kot sem jaz njih en mesec opozarjala izven prisotnosti kamer. A kar je preveč, je preveč,« sklene Laura, ki ne razume, kako je lahko dekletom tako tuje poskrbeti vsaj za osnovni red.

Laura Beranič foto: POP TV/promocijski material

prejšnji članek
Ljubislav o solzah in tekmovalnosti v šovu
Resničnostni šovi
Ljubislav o solzah in tekmovalnosti v šovu
naslednji članek
Horoskop: Ne ukrepajte brez dobrega načrta
Horoskop
Horoskop: Ne ukrepajte brez dobrega načrta
#nasazenazenska
nasazenazenska