testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Jasmina odločno nad žaljive gledalce

6. 6. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
JASMINA OMERADŽIĆ

Jasmina Omeradžić foto: POP TV/promocijski material

Jasmina Omeradžić je stopila v bran dekletom iz šova Sanjski moški, ki jih gledalci na družbenem omrežju tako zelo žalijo, da ostaja brez besed.

Tako kot ostala dekleta, tudi že izpadla kandidatka šova Sanjski moški Jasmina Omeradžić spremlja komentarje gledalcev, ki na spletu izražajo svoje mnenje o dogajanju v resničnostni oddaji. »Ne vem ali sem razočarana, jezna ali žalostna, ko berem komentarje ljudi za vse te punce, določeni me pustijo brez besed,« je svoje občutke povzela Jasmina in nadaljevala, da je zelo hvaležna televizijski hiši in oddaji, ker je imela priložnost spoznati ta dekleta, s katerimi si v realnem življenju nemara ne bi prečkale pot.

»To so naravne, lepe, pametne, dobronamerne, prijazne in predvsem ne igrajo, saj so tudi v zasebnem življenju preproste. Tam so se odzvale, kakor so se, ampak verjemite, mogoče bi se vi hujše ... Zdaj se boste vžgali, zakaj so šle!? Šle so vsaka zaradi sebe in svoje zgodbe, bodisi ljubezni, iskanja moža, promocije, fotografiranja ali česa drugega, ne sodite!!! Glejte in navijajte za svojo favoritko, spijte kozarec vina, se nasmejte in izpihajte iz sebe že tako ali tako stresne čase. Ali pa pometite pred svojim pragom, ne pa pred sosedovim! Ali pa se ozrite okoli sebe in se vprašajte, ali ste res srečni z izbranim partnerjem ali partnerko, da morate svoje frustracije spravljati ven na nekoga, ki ga niti ne poznate! Živela ljubezen,« je nagovorila gledalce Jasmina, ki je čutila, da mora nekdo nesramnim komentatorjem povedati par krepkih.

Morda vas zanima še:

Sanjski moški: Carmen postala vzornica mladih deklet

prejšnji članek
Irena in Lara Kos obožujeta resničnostne šove
Svet slavnih
Irena in Lara Kos obožujeta resničnostne šove
naslednji članek
Horoskop: Ne skrivajte svojih čustev
Horoskop
Horoskop: Ne skrivajte svojih čustev