severina Svet24.si

Nasilje v stanovanju hrvaške zvezdnice

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

najini-mostovi Njena.si

Najini mostovi: Lovro šokiran pahnjen v vrtiljak ...

Mojca Fatur Njena.si

Mojca Fatur objavila redko fotografijo 15-letne ...

Pia: Nisem ostra ali pa zafnana. Videz vara!
| Revija Zvezde Lady

Pia: Nisem ostra ali pa zafnana. Videz vara!

Pia Gavrič, Revija Zvezde Lady

Pia Gavrič, ki jo spremljamo v šovu Sanjski moški, bi samo sebe opisala kot zelo energično, optimistično in brez dlake na jeziku. In če to seštejemo z ostrim videzom, je rezultat, da jo marsikdo narobe oceni. Kaj o tem pravi sama?

 »Skoraj vsak drugi, ki me vidi, misli, da sem ostra ali pa zafnana. Videz vara! Tisti, ki me res poznajo, vedo, da sem res nežna duša. Sem zelo čustvena in z nogami na trdnih tleh, čeprav ni videti. Prijatelji me zato kličejo sonček,« pravi Pia Gavrič.

O svoji najdrznejši stvari v življenju pa pravi: »Zame najbolj drzna stvar je bila, da sem plesala na šanku v klubu z dvema steklenicama v rokah. In da ob tem pripomnim: moje življenje pred Sanjskim moškim je bilo res monotono in dolgočasno. Tudi iz tega razloga sem se kar sama prijavila v oddajo in moram priznati, da se je res izplačalo. To je bila moja najbolj nora dogodivščina. Na začetku so bili v moji družini vsi malo skeptični glede moje odločitve, z izjemo mami. Zdaj ko me gledajo, pa so vsi zelo veseli zame in pravijo, da je bila poteza prava. Prijatelji so me pa tako ali tako vedno podpirali in mi govorili, naj jim dam vetra,« se nasmeji.

Foto: POP TV - Pia Gavrič

In danes si z nasmehom na obrazu rada tudi sama pogleda oddajo. »Zdaj končno vidim, da je res moj desni profil lepši od levega.« (smeh) Čeprav so gledalci nad njo navdušeni, saj jih vedno nasmeji, pa je nekoliko drugače na družbenih omrežjih. »Medtem ko me ljudje na ulici za zdaj samo gledajo in me ogovorijo, je veliko več negativnosti na Facebooku. A se zaradi tega res ne vznemirjam. Naj ljudje obsojajo, tudi jaz sem v oddaji vse punce prvi dan presodila. Čez čas namreč spoznaš, da ni vedno tako, kot si misliš ‘na prvo žogo’.«