korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

hiša, krsta, coffin-house Odkrito.si

FOTO: Edini na svetu, ki živijo v KRSTI!

Tjaša Kramarič Njena.si

Tjaša po šovu o napadih v hotelu

Ana razkrila vzrok spora s sanjskim Gregorjem
| J.K.

Ana razkrila vzrok spora s sanjskim Gregorjem

Ana Pusovnik, POP TV

Po snemanju šova se je med njima odvila drama.

Ko smo v preteklem tednu opazili, da je Gregor Čeglaj na Instagramu blokiral Ano Pusovnik, nam je temnolaska zaupala le, da se je po šovu med njima odvila drama. Medtem ko Gregor na to temo ne želi zgubljati besed, pa je sedaj Ana sklenila, da svojo plat zgodbe pojasni na Instagramu.

Foto: POP TV, osebni arhiv - Ana Pusovnik

Kot je razložila v video zgodbi, se je vse skupaj pričelo z izjavami deklet iz šova, ki so ocenile, da zaradi prodaje erotičnih fotografij na portalu Only Fans ni primerna kandidatka za sanjskega moškega. Na to temo je zatem prejela novinarsko vprašanje in razložila, da se ne strinja z dekleti ter izjavo začinila z javnim vprašanjem, zakaj je njeno fotografiranje sporno, medtem ko velja Gregor za sanjskega moškega kljub temu, da se tudi sam fotografira razgaljen.

In tako se vnela iskra, ki je zanetila spor. Gregor je bil namreč užaljen, kar sta skušala rešiti tekom pogovora, ki pa ni bil uspešen. Medtem ko Ana opozarja na dvojna merila, Gregor po njenih besedah vztraja, da je njegova zvrst fotografiranja nekaj povsem drugega kot fotografiranje, s kakršnim se ukvarja ona. Ker sta se oba oklepala svojega mnenja, je konec razprave obvisel v zraku. Gregor je namreč napetost med njima prekinil tako, da je Ano blokiral na Instagramu. Slednje je temnolasko zelo razočaralo, saj meni, da je vse skupaj zelo nezrelo in da se od takšnega moškega vendarle pričakujejo veščine odraslega komuniciranja.