Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako je Oto Pestner premagal trimestno številko na tehtnici

12. 6. 2021; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
1_oto pestner

oto pestner foto: osebni arhiv

Oto Pestner je na tehtnici dosegel trimestno številko in sklenil, da je čas za spremembe. Danes je vesel, da mu je uspelo shujšati za kar 14 kilogramov.

Oto Pestner je v dobrega pol stoletja dolgi karieri nanizal številne uspešnice, s katerimi je razveseljeval občinstvo doma in v tujini. Vendar se je zadnja leta znašel v zadregi, saj je čedalje teže zaprl suknjič ali smoking za nastope.

»Sem strasten jedec in rad dobro jem. Pred dvema letoma pa sem videl, da je vrag odnesel šalo, saj sem na tehtnici dosegel življenjski rekord – trimestno številko,« brez zadrege pove Oto. Ne glede na to, koliko se je trudil izgubiti kilograme, mu to ni šlo. Ko pa je pred dvema letoma po naključju spoznal gospoda, ki se ukvarja z olji, s katerimi lajšajo različne zdravstvene težave, je bil glasbenik sprva v dvomih.

Oto Pestner foto: Tjaša Oman

»Najprej so me z instrumenti dodobra pregledali in v pičlih treh minutah sem dobil diagnozo. Priporočili so mi kuro – dva meseca nisem smel pojesti nič mleka in mlečnih izdelkov. Ravno tako ne mesa. Držal sem se diete, užival še predpisana olja in na dva tedna hodil na kontrolo. Vesel sem, da mi je uspelo izgubiti kar 14 kilogramov,« je ponosen pevec, ki se zdaj precej laže povzpne po stopnicah, ki vodijo na odre.

prejšnji članek
Janja Garnbret se je razšla s fantom
Svet slavnih
Janja Garnbret se je razšla s fantom
naslednji članek
Luka in Anamaria prispela v Slovenijo
Svet slavnih
Luka in Anamaria prispela v Slovenijo
#obraziavenija
obraziavenija