atletinja, tekačica, atletika, tekaška steza Svet24.si

VIDEO: Beloruske oblasti v Tokiu "ugrabile" svojo ...

sveča Svet24.si

BiH ovita v črno: deklica izdihnila v zaklenjenem...

bilal - reuters Svet24.si

500 dni s svojimi telesi ščitile svojo reko pred...

jansa tonin pivec podobnik FB Reporter.si

Satelitske stranke SDS: kdo lahko Janši omogoči ...

janez-janša, sds Necenzurirano

Inšpektorji nad SDS zaradi tabora v Bovcu #foto

Ales Valic Njena.si

Aleš Valič z ženo praznoval že 30 let poroke

Petra Kerčmar 1 Njena.si

Petra Kerčmar aktivna tudi na dopustu

Vrtnice in vino: Komentatorkama gre sanjski Gregor malo na živce
| Revija Zvezde Lady

Vrtnice in vino: Komentatorkama gre sanjski Gregor malo na živce

Ajla Džafić in Nuša Maloprav, pop tv

Ajla Džafić in Nuša Maloprav, ki komentirata dogajanje v Sanjskem moškem, ob tem neizmerno uživata. Kot pravima ženskama jima pripomb in komentarjev nikoli ne zmanjka. Preverite, zakaj jima gre Gregor malo na živce in v kateri šov bi se podali sami ...

Simpatični komentatorki v oddaji Vrtnice in vino, prijateljici Ajla Džafić in Nuša Maloprav, se ob gledanju oddaje Sanjski moški skupaj zelo zabavata. Nerazdružljivi sta že vse od drugega razreda osnovne šole, a kljub temu dopuščata, da ima vsaka svoje mnenje in to tudi spoštujeta. Sta ljubiteljici resničnostnih šovov in jih redno spremljata. Z nabrušenima jezikoma radi delita sočne komentarje. Doslej nista imeli želje, da bi sodelovali v katerem izmed šovov, vendar sta mnenje zdaj spremenili.

Foto: Pop TV - Prijateljici Nuša in Alja

»Nisva pa pričakovali, da bo toliko spletk, nagajanja, drame, podtikanj. Gledali sva hrvaške in ameriške šove, kjer so se dekleta dejansko borila za srce sanjskega moškega. Pri nas pa je čisto drugače, zato se sprašujeva, kakšen je sploh bil njihov namen. Namesto da bi se trudile očarati Gregorja, se prepirajo med seboj. Žal. Gregor vse bolj čuti to napetost med dekleti in gotovo mu ni lahko, na trenutke se nama prav malo smili.« Sicer pa sta tako Ajla kot Nuša na Gregorja tudi malo jezni.

»Malo nama gre že na živce, ker je tako prijazen in uvideven do vseh deklet, in misliva, da s tem že malo pretirava. Lahko bi povedal, kaj misli, tudi kaj negativnega, če si katera to zasluži.« Ajla gre celo dlje in pove, da ji značaj moškega, kot je Gregor, ne bi ustrezal. Ima pa mnenje o tem, s katero punco bi se po njenem mnenju Gregor najbolj ujel.

»S Tjašo bi bila super par. Oba sta lepa, ambiciozna, sta v manekenskih vodah in imata podoben življenjski slog.« Sogovornica doda, da bi se tudi sama takoj prijavila v katerega izmed šovov, medtem ko je Nuša nekoliko bolj previdna in pravi, da bi sodelovala le v Kmetiji ali MasterChefu. »Nuša odlično kuha, zato mislim, da bi bila za to primerna, jaz pa nikakor ne. Ne bom rekla, da ne znam kuhati, a imam premalo znanja za kuharski šov.«