janez poklukar Svet24.si

Aplikacija nima namena preprečevati kopiranja ...

dež, padavine Svet24.si

Krajevne plohe in nevihte še niso rekle zadnje

kristina-timanovska Svet24.si

Kljub Janševemu vabilu beloruske atletinje ne bo ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

Miha Rodman 2 Njena.si

Igralec Reke ljubezni in Usodnega vina zaročen

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tanja Žagar uradno potrdila hčerkino rojstvo

Igralka Alja Kapun bo četrtič mamica
| Revija Zvezde Lady

Igralka Alja Kapun bo četrtič mamica

Alja Kapun, Marko Vavpotič, M24.si

Ko je najmanj pričakovala, se je Alji Kapun nasmehnila nova ljubezen. Septembra pa se bo njena družina razširila še za enega člana.

Igralka Alja Kapun se je ljudem najbolj vtisnila v spomin kot Maja iz nadaljevanke Pod eno streho, nazadnje pa smo jo spremljali tudi v nadaljevankah Mame, Ekipa Bled, Reka ljubezni in Najini mostovi. Pred časom je napisala še monokomedijo Življenje v rož’cah, kjer je navdih črpala iz lastnega življenja.

»Kot večina, ki ima s. p., sem morala delati še kaj drugega, da sem lahko preživela. Tako sem postala asistentka uporabnikom na Društvu za teorijo in kulturo hendikepa – YHD. Ta izkušnja me bogati in mi daje širši pogled na življenje. Vsak človek ima hendikep, če ni telesni, je pa v glavi,« pravi.

Foto: Zvezde Lady - Alja Kapun

Za vsakega posameznika je bil čas pandemije izjemna izkušnja. Njej se je, ko je najmanj pričakovala, lani avgusta obrnila sreča. »Če sem bila lani ta čas mamica samohranilka s tremi otroki, se mi letos dogajajo spremembe. Srečna sem v novem razmerju s fantom, ki je pred kratkim postal moj zaročenec. Preselili smo se v večje stanovanje, kjer se nam bo septembra pridružil nov družinski član,« pove igralka in doda, da se dojenčka že vsi zelo veselijo. Alja se počuti dobro, kljub visoki nosečnosti je še vedno aktivna in poskuša ohraniti kondicijo. Sprehod na grad je postal njena dnevna rutina. Telovadi in dela jogo ter poplesuje s svojimi tremi otroki, v prihodnosti pa si želi izdati tudi svojo avtorsko knjigo.