Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka Alja Kapun bo četrtič mamica

13. 6. 2021; 12.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Alja Kapun

Alja Kapun foto: Marko Vavpotič, M24.si

Ko je najmanj pričakovala, se je Alji Kapun nasmehnila nova ljubezen. Septembra pa se bo njena družina razširila še za enega člana.

Igralka Alja Kapun se je ljudem najbolj vtisnila v spomin kot Maja iz nadaljevanke Pod eno streho, nazadnje pa smo jo spremljali tudi v nadaljevankah Mame, Ekipa Bled, Reka ljubezni in Najini mostovi. Pred časom je napisala še monokomedijo Življenje v rož’cah, kjer je navdih črpala iz lastnega življenja.

»Kot večina, ki ima s. p., sem morala delati še kaj drugega, da sem lahko preživela. Tako sem postala asistentka uporabnikom na Društvu za teorijo in kulturo hendikepa – YHD. Ta izkušnja me bogati in mi daje širši pogled na življenje. Vsak človek ima hendikep, če ni telesni, je pa v glavi,« pravi.

Alja Kapun foto: Zvezde Lady

Za vsakega posameznika je bil čas pandemije izjemna izkušnja. Njej se je, ko je najmanj pričakovala, lani avgusta obrnila sreča. »Če sem bila lani ta čas mamica samohranilka s tremi otroki, se mi letos dogajajo spremembe. Srečna sem v novem razmerju s fantom, ki je pred kratkim postal moj zaročenec. Preselili smo se v večje stanovanje, kjer se nam bo septembra pridružil nov družinski član,« pove igralka in doda, da se dojenčka že vsi zelo veselijo. Alja se počuti dobro, kljub visoki nosečnosti je še vedno aktivna in poskuša ohraniti kondicijo. Sprehod na grad je postal njena dnevna rutina. Telovadi in dela jogo ter poplesuje s svojimi tremi otroki, v prihodnosti pa si želi izdati tudi svojo avtorsko knjigo.

prejšnji članek
Hitro in enostavno: Ananasove lučke na žaru
Zdravje
Hitro in enostavno: Ananasove lučke na žaru
naslednji članek
Vrtnice in vino: Komentatorkama gre sanjski Gregor malo na živce
Svet slavnih
Vrtnice in vino: Komentatorkama gre sanjski Gregor malo na živce
#nasazenazenska
nasazenazenska