Casey Johnston Svet24.si

Sila trka jo je “izstrelila” skozi strešno ...

dež, padavine Svet24.si

Krajevne plohe in nevihte še niso rekle zadnje

kristina-timanovska Svet24.si

Kljub Janševemu vabilu beloruske atletinje ne bo ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

Kraljica Elizabeta Odkrito.si

Kraljeva palača se maščuje princu Harryju, to ...

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tanja Žagar uradno potrdila hčerkino rojstvo

Mary ocenil za najbolj hladno žensko na svetu in jo izločil iz šova
| J.K.

Mary ocenil za najbolj hladno žensko na svetu in jo izločil iz šova

Mary Ševo, POP TV

Mary in Gregor si nista delila enakega pogleda na njun odnos. 'Čutim, da še ne grem domov,' je pred ceremonijo dejala Mary, Gregor pa jo je ocenil kot najhladnejšo žensko na svetu in jo izločil iz bitke za njegovo srce.

»Najbolj fascinantno pri Mary mi je to, da jaz pri njej ne čutim nobene topline. Čeprav ona pristopi samozavestno in mi hoče z besedami povedati, da je topla, jaz tega ne čutim,« je v izjavi pojasnil Gregor, ki ga je Mary pred ceremonijo povabila na klepet, da bi mu pojasnila, da nima težav s komuniciranjem. »Midva imava problem, kako bo meni Mary s svojo komunikacijo povedala, da bi se mi rada odprla, da bi mi damica Mary pokazala, da jo mogoče malo bolj zanimam,« je Gregor razložil Mary, kje med njima vidi težavo, ter kljub njenim pojasnilom dodal, da se mu zdi najbolj hladna ženska na svetu.

Foto: POP TV - Mary Ševo

Mary po koncu pogovora ni imela slabega občutka, zdelo se ji je, da se še ne bo poslovila od Gregorja in deklet. »Počutim se pozitivno po pogovoru z Gregorjem. Imam en takšen dober občutek, čutim, da še ne grem domov. Tako da upanje umre zadnje.«

A Mary žal ni dobila nove priložnosti, da bi se odprla in pokazala, da ni tako hladna, kot se zdi. Na ceremoniji namreč prav ona ni prejela vrtnice. »Malo sem presenečena, ampak življenje je tako nepredvidljivo. Tako se je moralo zgoditi, ni mi namenjeno in življenje gre naprej. Jaz bom pa tudi našla svojo srečo, sem prepričana v to,« je zaključila Mary.