Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: potrebovali boste več vztrajnosti

14. 6. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
Jupiter ima še več lun

Jupiter ima še več lun. foto: Wikipedia

Odprite se sprejemanju materialnih daril in dobrih energij skozi meditacijo. Ne odlagajte opravil, osebne nege ali vsega, kar vam je dobro.

Konec tedna pride Jupiter v retrogradno fazo, kar bo zaprlo lahkotno sodelovanje z energijami okolja in narave, potrebovali boste več vztrajnosti, da boste našli notranjo pot do optimizma in nadaljevali zastavljeno pot realizacije dobrega.

Slovenski pregovor: “Bogastvo je modremu sluga, neumnemu gospodar.”

Jupiter foto: Dreamstime

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: ***
Vaše razpoloženje bo nihalo. Ko boste delali in se ukvarjali s konkretnimi stvarmi, se boste namreč počutili super, a ko boste želeli potrditev iz okolja, vas bo to naredilo čisto preveč občutljive in ne boste mogli sprejeti kritike, pregloboko vas bo zadela.
Ljubezen/odnosi: ***
Strastni boste do partnerja ali do svojih simpatij, a tega ne boste znali pokazati na dober način. Pretiravali boste s strogostjo, zato se vam bodo vsi malo odmikali.
Posel/denar: ****
Najboljše področje tega tedna je denar, zato se usmerite v konkreten posel. Uspešni boste pri vsakem konkretnem delu, kar vas bo naredilo ponosne, in želeli boste še več priložnosti ter dela.
Nasvet tedna:
Ne drezajte tja, kjer se čutite ranljive. Počakajte, da se vam počutje izboljša, in se raje še bolj usmerite v področja, kjer vse poteka kot po tekočem traku. Tako boste okrepili dobro počutje in samozavest. Življenje vam bo kazalo, kjer ste še šibki, a je najbolje o tem samo razmisliti, nič se še ne dokazujte.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Veliko se vam bo dogajalo, največ v mislih in podzavesti, zato boste napeti in iskali boste priložnost za sprostitev. Morda se vam bo večkrat pojavil glavobol, ki nakazuje, da potrebujete več tekočine v telesu ter izolacije v miru.
Ljubezen/odnosi: **
Precej skrite strasti bo prišlo na dan ob naključnih srečanjih in privlačni boste za nasprotni spol. Vseeno to ni najboljše obdobje za strastne zmenke, naj vam bo flirtanje dovolj, da se ne zapletete v stvari, ki jih ne bo tako lahko razrešiti.
Posel/denar: ***
Uspešni boste v novih stikih s strankami ali poslovnimi partnerji, saj bo iz vas sijala harmonija in sprejemanje drugih, česarsicer v sebi ne boste tako močno zaznavali. Zato samo sodelujte z vsem, kar se bo dogajalo v službi, in ne izstopajte s komentarji ali idejami.
Nasvet tedna:
Prijateljske vezi se bodo spreminjale. Z nekaterimi se boste odlično ujeli, z drugimi pa setudi na hitro sprli. Aktivirajte svoj smisel za humor in se raje veselite, saj so prijatelji prav za to, da se z njimi odmaknete od preresne situacije.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: **
Preveč boste razmišljali, da bi se lahko sprostili in začeli uživati v poletju. Številne ideje vas bodo zaposlovale, vam jemale energijo in čas ter vas tudi spravljale v slabo voljo, saj ne boste našli priložnosti, da bi vsaj eno uresničili.
Ljubezen/odnosi: **
Zdelo se vam bo, da ste zamudili dobre priložnosti za ljubezen, zato se boste najraje zadrževali doma in negovali svoj dom in domače. To vas bo osrečilo in občutili boste varnost ter zaščito pred vsem stresom, ki ga boste doživljali zunaj.
Posel/denar: **
Odlašali boste s svojimi nalogami in nobeno delo vam ne bo šlo dobro od rok. Odzvalise boste šele na pritiske in paniko in naredili samo tisto, kar je nujno potrebno. Varne se boste počutili le v svojem svetu in le težko se boste odprli za sodelovanje.
Nasvet tedna:
Zdelo se vam bo, da morate vse začeti na novo, zato boste čakali na primerne priložnosti in vse ostalo vam bo drugotnega pomena. Iskali boste navdih, pri čemer vam bosta meditacija in sodelovanje z energijami narave v največjo pomoč. Preživite čim več časa sami in v naravi.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Romantično boste razpoloženi in negovali boste občutek harmoničnega doma. Zato se boste najbolje počutili doma, kjer bo vse pod vašo kontrolo. Težje vam bo zunaj, kjer bodo vidne vse vaše občutljive točke.
Ljubezen/odnosi: ****
Zapeljivi boste in nasprotni spol bo precej odziven na vaše čare, kar vam bo najprej godilo, a kaj hitro boste postali nestrpni, saj bodo na dan prišle stare, karmične energije iz odnosov ter se boste zapletli v govorice ali celo kakšno čustveno dramo.
Posel/denar: ****
Osredotočeni boste na domače razmere in predvsem na ustvarjanje blagostanja doma. Če boste hvaležni za vse, kar imate, se bodo pojavljale nove priložnosti. Če pa boste pretiravali z zapravljanjem in se vam bo vse zdelo samoumevno, se boste morali soočiti s pomanjkanjem.
Nasvet tedna:
Vzemite si čas in dobro razmislite o svojih navadah glede denarja, obilja in materialnih stvari. Ne jemljite stvari za samoumevne, saj se lahko zgodi, da boste morali skozi izgubo spoznati, kaj vse ste že imeli in niste bili za to hvaležni.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ****
Precej dogajanja bo, kar vas bo bremenilo, zato boste več v tišini in introvertirani. Zdelo se vam bo, da se vse dogaja brez vas, a boste imeli vi največji vpliv na vse.
Ljubezen/odnosi: ****
Za vse okoli sebe boste videli prave rešitve, zato se bodo vsi avtomatsko obračali k vam po pomoč. Vi pa boste želeli vse urediti, tako poustvariti srečen dom kot obuditi strasten odnos. Tukaj vam bo usoda priskočila na pomoč in aktivirala ljubosumje partnerja ali simpatije, da se bo bolj potrudil za vas.
Posel/denar: *****
Z lahkoto se boste lotili vsega, kar bo okrepilo dejavnosti in dobro vplivalo na finance. Pripravljeni boste urediti vse stare stvari. To vas bo prenovilo ter k vam preusmerilo stranke. Sodelavci ne bodo prav zadovoljni, saj boste daleč najuspešnejši.
Nasvet tedna:
Sledite intuiciji in ustvarjajte red v svojem življenju točno tako, kot si želite. Tako boste krepili svojo notranjo moč in tudi vpliv navzven, ne da bi se posebej trudili. Ne izogibajte se strasti, ki vam jo bo življenje nudilo, temveč začnite uživati v vseh področjih.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: **
Vse, o čemer se niste pravočasno pogovorili, vam bo ležalo na duši in čisto preveč boste razmišljali o vsem. Morda se boste počutili odrinjene in zapuščene, kar bo odprlo nekatere stare rane iz otroštva.
Ljubezen/odnosi: ***
Doma boste čisto predani ljubezni in odnosom. Potrudili se boste in v detajle uredili vse, kar je bilo moteče. Sreča vas bo zajela, ko boste videli, kako so vam domači hvaležni, a vseeno boste čutili, da ste zanemarili svoje želje.
Posel/denar: *
Obdobje ni najboljše za nove projekte ali finančne spremembe, potrudite seopraviti vsaj sprotno potrebno delo, že to vam namreč lahko povzroči težave. Če pa se boste sprostili in sledili naključjem, v katere vas bo vodilo življenje, se lahko zgodijo večje karierne spremembe, ki bodo predvsem plod pozitivne karme preteklosti.
Nasvet tedna:
Pomirite se s sabo tako, da sklenete, da se boste ob pravi priložnosti pogovorili z vsakim posebej in izrazili svoje želje in skrbi. Tako boste dobili tudi prave ideje in navdih, kako rešiti vse dileme, ki vas mučijo. Presenečeni boste, kako dobro bo.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ****
Sreča bo postala del vas in z lahkoto boste ustvarjali spremembe. Odprti boste za ljubezen in pri tem odzivni na vse pozitivno dogajanje. Morda se boste zaradi tega malo težje zbrali, saj boste z vsemi čutili razpršeni naokoli.
Ljubezen/odnosi: *****
Skrbni boste pri vsem, kar boste počeli, saj boste čutili, da ustvarjate nove temelje življenja. Lahko vam uspe tudi pomagati pri ozdravitvi domačih, saj boste natanko vedeli, kaj narediti. Sproščeni boste in vsi vam bodo v tem sledili.
Posel/denar: ***
Poslovno in finančno boste uspešni in zadovoljni. Sproščenost bo ključ, ki odpira vsa vrata. To se bo dobro poznalo pri financah in spoznali boste pomembne stvari za doseganje luksuznih ciljev.
Nasvet tedna:
Ne izogibajte se pomoči, ki vam bo dana. V vsaki situaciji bo namreč nekdo ponudil pomoč pri delu, da boste lahko saminačrtovali nadaljnje korake in skrbeli za dobro vzdušje. Pri tem uživajte v sprejemanju in sreči, ki vam bo naklonjena.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ****
Nemir ali vznemirjenje bo znak, da se nekaj dogaja. Ne boste se mogli odmakniti od življenja, saj boste težko spali, če čez dan ne boste sodelovali v dogajanju. Možno je, dabo telo malo »pregorevalo«.
Ljubezen/odnosi: ****
Odlične energije vas bodo vodile in zdelo se vam bo, da lahko vse izpeljete. Če se boste iskreno odprli strasti in ljubezni, se bo to res zgodilo. Odnose z bližnjimi boste obnovili na lep način in se vse sproti dogovorili. Samski, priložnost je, da s svojim magnetizmom privabite k sebi pravo osebo in srečno zaživite.
Posel/denar: *****
Lotite se vsega, kar morate narediti, z veseljem in svežim pristopom. Zato je smiselno, da prej razmislite o najboljšem scenariju, kako naj se razrešijo finančne zadeve, ki jih morate urediti. Ne čakajte, zdaj je čas za akcijo.
Nasvet tedna:
Aktivni boste in polni energije ter strasti do življenja. Skozi sprostitev se vam bodo dogajale najboljše stvari, zato poskušajte slediti vibraciji življenja brez zavor in pretiranih načrtov. Bolj odzivni boste, bolje se bo vse razrešilo.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ***
Počutili se boste kot tik pred izpitom, za katerega že veste, da bo dobro opravljen. Optimizem vas bo prevzel, a še vedno boste vznemirjeni v pričakovanju sprememb. Morda boste zaradi tega težje dihali in delovali zmedeno v vsakdanjih stvareh.
Ljubezen/odnosi: ****
Ljudje vas bodo videli v drugačni luči in marsikatero srce se bo ogrelo za vas. Možnost boste imeli, da vse svoje odnose aktivirate v bolj ljubečo smer, saj vam vse več pomeni to, da se z vsemi razumete in da se čuti ljubezen med vami.
Posel/denar: ****
Na vse boste naredili dober vtis in z lahkoto boste izpeljali vse potrebno. Pomembno vam bo, da je vse v najlepšem redu ter da postavite nove temelje za dobre odnose v službi indoločite nova merila za uspešno delo.
Nasvet tedna:
Z zgledom pokažite način življenja, ki bi ga želeli doživeti z bližnjimi. Domačim pokažite, kako se lahko ljubeče pogovorite o vsem, kar je potrebno, tudi o težavnih stvareh. Optimistični boste in polni navdiha, za katerega je potem res pomembno, da ga delite z bližnjimi domačimi, pa tudi s sodelavci.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ****
Sproščeni boste, a tudi razmišljujoči. Pretekli dogodki so vam dali kar nekaj lekcij, ki ste si jih dovolj resno vzeli k srcu. Skozi sodelovanje z energijami narave in čas, ki ga boste tako preživeli, boste odkrili nove občutke, ki se vas bodo precej globoko dotaknili ter v vas prebudili bolj nežno in romantično naravo.
Ljubezen/odnosi: **
Sprememba v filozofiji življenja se bo odražala tudi v vaših odnosih. Z lahkoto boste vzpostavili nove stike in navduševali bližnje s sproščenostjo ter odpiranjem nežnim čustvom.
Posel/denar: ***
Vse, česar se boste lotili sproščeno in iskreno, vam bo dobro uspelo, zato boste kar malo vraževerno ohranjali svojo dobro voljo, saj se vam bo zdelo, da je to vaš ključ do uspeha, kar je seveda res.
Nasvet tedna:
Na vse stare stvari, ki se lahko pojavijo, se odzovite na novo. Samo tako se boste res odrešili preteklosti in začeli celovito dihati in živeti. To vam bo izboljšalo vsa področja življenja, a najprej se bo poznalo prav na fizičnem telesu.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: **
Počutili se boste utesnjene, in če se boste izogibali konkretnemu delu, se vam bo počutje še poslabšalo. Reši vas fizično gibanje in konkretno delo, ki vas bo vodilo v vzpostavitev novega reda, ki ga potrebujete za malo drugačno življenje.
Ljubezen/odnosi: ***
Strogi boste v odnosih in pri tem boste težko opustili stare stvari oziroma napake, male laži, ki so se vam vrinile v odnose z obeh strani. Nikakor ne boste mogli pozabiti preteklosti in ran, ki vam jih je kdo zadal. Izpostavil se bo odnos, ki je najbolj karmičen, obremenjen, a razrešitev bo vplivala na vse okoli vas.
Posel/denar: *****
Vse, kar je rutinskega, boste odločno rešili, vse ostalo pa bo moralo počakati, saj ne boste imeli živcev za vse. Usmerite energijo v najpomembnejše stvari in za ostalo počakajte, da se samo razreši.
Nasvet tedna:
Ne iščite iste rešitve za vse odnose, temveč dovolite prijateljem, da vam pomagajo na svoj način. Nenadoma se bodo namreč aktivirali in vas vabili na zabave ter v zanimive dejavnosti, kjer se boste popolnoma sprostili in na vse pogledali čisto drugače.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: *****
Sproščeni boste in intuicija vam bo dobro služila, kar vas bo pomirilo. Skozi sodelovanje z življenjem se vam bodo začele dogajati zanimive stvari, kar vam bo polepšalo vsakdan. Občutili boste navdih, a boste malo zasanjani in zato delovali odmaknjeno.
Ljubezen/odnosi: ****
Z domačimi se boste odlično razumeli in začutili boste, kako naj bi potekalo življenje, o katerem ste se že nekaj časa odločali. Vse bo videti harmonično in z dobro voljo in veseljem boste osrečevali domače.
Posel/denar: ****
Delo za vas ne bo na prvem mestu, a boste vseeno poželi velik uspeh, saj bodo vsi želeli sodelovati z vami. Uspeh bo zagotovljen, če se boste sprostili in tako sodelovali z vsemi okoli sebe. Ne bo vam pomemben denar, temveč skupna pot, ki se bo odpirala, in lažje boste ugledali dobro vizijo za prihodnost.
Nasvet tedna:
Ohranjajte kritičen um ter si zapisujte vse, kar bi želelipri drugih izpeljati drugače. To je pomembno, saj boste v tem času opazili veliko možnosti sprememb, a jih boste pozabili, če jih ne boste zapisali.

prejšnji članek
Svetovni dan krvodajalstva: "Darujte kri in svet naj bije!"
Zdravje
Svetovni dan krvodajalstva: "Darujte kri in svet naj bije!"
naslednji članek
Rebeka Dremelj dobrodelna in ganjena do solza
Svet slavnih
Rebeka Dremelj dobrodelna in ganjena do solza