kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Darja Gajšek se vrača na male ekrane

14. 6. 2021; 04.56
Avtor: K.M.
darja-gajšek

Darja Gajšek foto: Katja Kodba

S sporeda je izpodrinila Blaža Švaba.

Poletni pozdrav je nova narodno-zabavna glasbena oddaja, ki bo na sporedu ob petkih ob 20. uri na TV SLO 1, premierno že 2. julija. Na malih ekranih bo tako nadomestila oddajo V petek zvečer, ki se je do jeseni poslovila. S tem pa bo Darja Gajšek kot voditeljica v petkovem terminu nadomestila tudi Blaža Švaba, s katerim sta nekoč skupaj vodila Slovenski pozdrav. 

»Izjemno vesela sem, da bomo znova skupaj vsak petek ob 20. uri na 1. programu Televizije Slovenija. Obljubljam vam odlično glasbeno družbo, saj v goste prihajajo številne glasbene legende narodno-zabavne glasbe, slišali pa boste tudi kakšno glasbeno premiero. Z mano tako na televizijske zaslone prihaja harmonika in lepa slovenska narodno-zabavna glasba. Slovenci imamo izjemno kvalitetno glasbo in ta nam je v krvi, zato sem zelo vesela, da se v moji družbi narodno-zabavna glasba v vsem svojem sijaju vrača na 1. program Televizije Slovenija. V vsakem Poletnem pozdravu bomo veliko peli, klepetali z glasbeniki in obujali spomine na tiste zlate čase, ko so veselice trajale tudi po več dni,« prihod nove oddaje napoveduje gostiteljica Darja Gajšek.

V poletno sproščenih oddajah se bodo osem petkovih večerov predstavljale različne generacije ustvarjalcev narodno-zabavne glasbe. V sodelovanju z glasbenimi gosti bodo izbirali tudi Naj spot Poletnega pozdrava. 

prejšnji članek
Drzni znani obrazi uživali v hitrosti
Kultura
Drzni znani obrazi uživali v hitrosti
naslednji članek
Zakaj so osebe, rojene v temu astro znaku, naporne?
Horoskop
Zakaj so osebe, rojene v temu astro znaku, naporne?
#obraziavenija
obraziavenija