Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To so novi tekmovalci šova Ljubezen po domače!

16. 6. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
lpd7

Tekmovalci Ljubezen po domače foto: POP TV

Prihodnji teden bodo na POP TV predvajali predstavitveno oddajo 6. sezone šova Ljubezen po domače, tekom katere boste lahko spoznali nove tekmovalce. Pa kar preverimo, kdo so junaki, ki bodo čez poletje čakali na ljubezenska pisma ...

Pa jih imamo, osem junakov nove sezone šova Ljubezen po domače! Upanju v ljubezen pred kamero se bo namreč predalo šest kmetov in dve kmetici, ki si želijo s pomočjo televizijske ekipe najti svojo boljšo polovico. V spodnjih kratkih predstavitvah lahko za pokušino preverite, kdo so pogumni junaki podeželja ...

Nada Zajc

Nada prihaja iz Domžal in je po poklicu prodajalka.Stara je 68 let. Išče resnega, poštenega partnerja, ki v teh letih ve, kaj si želi. Ni mu treba skrivati svoje zgodovine. Kar smo preživeli, je mimo. Hoče lepo jesen življenja z nekom, ki bi bil pošten in dober. Zjutraj telovadi, v prostem času se ukvarja z ročnimi deli, rada hodi in nabira borovnice.

Nada Zajc foto: POP TV

Mija Rovtar, Kočevje

Mija živi z mamo v 120 let stari hiši, ki je obdana z ogromnim vrtom. V oddajo se je prijavila, ker išče nova poznanstva. Če se bo zanetila kakšna iskrica, je ne bo pogasila. Želi si kavalirja, prijaznega možakarja vesele narave za romantične sprehode in dolge pogovore. Je preprosta ženska, ki se v prostem času ukvarja s športom, rada kuha in peče. Stara je 53 let.

Mija Rovtar foto: POP TV

Damjan Kotnik, Prevalje

Damjan je zidar in gozdar s Prevalj. Star je 38 let. Vikende najraje preživlja s hčerko v toplicah ali na morju. Dvakrat na teden igra odbojko, pozimi se z motornimi sanmi rad odpravi v gore. Je zelo čustven moški, ki si vse vzame k srcu. Išče ljubezen, saj vse ostalo že ima.

Damjan Kotnik foto: POP TV

Vojko Valenčak, Buče

Vojko je bil receptor v hotelu, sedaj pa je opravil tečaj za pomočnika v vrtcu. Zelo rad igra kitaro, se sprehaja, hodi v hribe. Obožuje mir, saj si tako napolni baterije, ki jih sproti troši. Rad restavrira stare kmečke predmete. Obožuje impresioniste, na poročno potovanje bi šel v Provanso, Šampanjo ali Toskano in si ogledal kraje, kjer so živeli njegovi priljubljeni slikarji. Star je 41 let.

Vojko Valenčak foto: POP TV

Jure Novak, Čemšenik

Jureta je v oddajo prijavil prijatelj, še danes ne ve, kateri. Če ne bi bil kmet, bi vozil rešilca. Enkrat bi rad pilotiral letalo. Star je 23 let. Rad ima adrenalin in pravi, da se živi samo enkrat. V prostem času se z motorjem odpravi na kratke ali daljše izlete po Sloveniji. Živi z dedkom, za katerega tudi skrbi.

Jure Novak foto: POP TV

Matej Štrajhar, Tabor

Tudi Matej bi rad bil pilot, trenutno razmišlja o izpitu za motornega zmaja. Rad kolesari, se druži s prijatelji. Je veseljak, ki potrebuje močno dekle, da ga umiri. Želi si vsaj tri otroke. Po poklicu je elektrotehnik, star je 28 let. Na poročno potovanje bi šel na kakšno filmsko destinacijo, najraje katero iz filmov o Jamesu Bondu. 

Matej Štrajhar foto: POP TV

Boštjan Kulovic, Novo mesto

Boštjan je star 31 let in živi na veliki kmetiji. V oddajo se je že dolgo želel prijaviti, zdaj pa je končno zbral pogum, saj si želi spoznati ljubezen svojega življenja. Rad se kam odpravi z motorjem ali avtom. Raziskuje Slovenijo, še posebej njene gradove. V prostem času se ukvarja z ribolovom in upa, da bo kmalu ujel tudi ribo na dveh nogah.

Boštjan Kulovic foto: POP TV

Drago Kosmač, Renče

Drago je star 69 let in je upokojen. Ima 70 oljk in prideluje olivno olje. Sam si pere, lika in kuha, še posebej je ponosen na svojo paradižnikovo mezgo, ki jo skuha iz domačega paradižnika. Kuhati se je naučil od svoje mame, ki je bila kuharica. Najraje bi živel na Kanarskih otokih, kjer je zmeraj prijetna klima, na poročno potovanje pa bi odpotoval v Egipt.

Drago Kosmač foto: POP TV

prejšnji članek
Mary: Odhajale so punce, ki so primerne za šov na nivoju
Resničnostni šovi
Mary: Odhajale so punce, ki so primerne za šov na nivoju
naslednji članek
Saša Einsiedler reviji Lady zaupala svojo težko diagnozo
Svet slavnih
Saša Einsiedler reviji Lady zaupala svojo težko diagnozo