favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšne grde navade imata Maruša in Luka

17. 6. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
Vrtnice in vino_Maruša_Luka

Partnerja Luka in Maruša foto: Pop TV

Simpatična komentatorja oddaje Vrtnice in vino sta iskreno spregovorila o navadah, ki jima niso v ponos.

Maruša in Luka sta se gledalcem prikupila zaradi svoje sproščenosti in pristne komunikacije, tudi pred kamero namreč iskreno delita svoje misli, dotakneta pa se tudi zanimivosti iz svojega zasebnega življenja. Komentatorja oddaje Vrtnice in vino sta v teh dneh na družbenem omrežju naredila celo korak dlje in z gledalci delila klepet, tekom katerega sta razkrila svoje grde navade in poklepetala tudi o drugih razvadah, s katerimi se srečuje družba.

Sproščen video, v katerem sta si s sledilci izmenjala pogoste razvade in grde navade, razkriva, da si Maruša vse od zgodnjega otroštva grize nohte, česar bi se zelo rada odvadila. Izvemo pa tudi, da je Lukova razvada kajenje, o čemer po Marušinem prigovarjanju odkrito spregovori in razkrije, koliko časa je prikrival in se izmikal priznanju, da rad poseže po cigareti.

Parček si sicer deli razvado povezano s prehranjevanjem, oba denimo zelo rada uživata v dobri hrani ter prigrizkih tudi ko sta že sita. V videu izvemo še, kaj vse pesti gledalce. Nekateri si pulijo lase in do krvi grizejo ustnice, večina ima težave s prekomerno uporabo mobilnih telefonom, pozornost pa sta pritegnila tudi gledalca, ki puščata po stanovanju nogavice in skodelice, ki po uporabi ostajajo na mizi tudi po več dni.

Kaj pa je vaša slaba navada? Zaupajte nam v komentarju.

prejšnji članek
V takšnem luksuzu uživa sinček Alena Kobilice
Svet slavnih
V takšnem luksuzu uživa sinček Alena Kobilice
naslednji članek
Najini mostovi tik pod vreliščem
Svet slavnih
Najini mostovi tik pod vreliščem