GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tekmovalec MasterChefa očaral Laro Goršek Kos?

18. 6. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
DSC03567

Lara Goršek Kos foto: Nejc Simčič

Tekmovalec letošnje sezone šova MasterChef Robert Anže Blažič je na plesišču tako spretno sukal Laro Goršek Kos, da ju je bilo veselje gledati.

Opazili smo, da so se na Pikniku pod klobuki revije Lady nekateri tekmovalci šova MasterChef smukali okoli deklet sanjskega moškega. Medtem ko je Bruno veselo klepetal z dekleti iz Marynega klana, je bil Anže veliko bolj pogumen, saj je po plesišču spretno zavrtel vedno bolj elegantno Laro Goršek Kos. Sta se simpatična plesalca poznala že od prej ali se je iskrica naklonjenosti med njima prižgala na pikniku?

Anže in Lara foto: njena.si

»Že prej sva si pisala prek socialnih omrežij, a nič posebnega. Zares sva se spoznala na Lady pikniku, kjer me je povabil na ples, v čemer res uživam, sploh, ker dec zna plesat,« nam je v svojem stilu zaupala Lara. Hmmm, torej energija med njima ni zgolj plod naše bujne domišljije? »Na prvi pogled je izjemno simpatičen mlad moški in kaj pa veš, morda pa se kdaj bolje spoznava,« je bila diplomatska Lara.

No, mi vsekakor upamo, da se bosta še večkrat zasukala takole, kot ju lahko vidite na spodnjem videoutrinku, ki je nastal, ko smo se vam v živo javili iz dogodka ...

prejšnji članek
Jan Klobasa ni več samski
Svet slavnih
Jan Klobasa ni več samski
naslednji članek
Horoskop: Ste preveč strogi do sebe?
Horoskop
Horoskop: Ste preveč strogi do sebe?
#obraziavenija
obraziavenija