GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja televizijca drugič postala starša

18. 6. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
Donald Rose in Bojana Ksela

Bojana Ksela Rose z možem Donaldom Rosejem, kreativnim direktorjem POP TV. foto: Mediaspeed

Nekdanja Poptvjevka in spletna vplivnica Bojana Ksela Rose in njen mož Donald Rose sta se razveselila rojstva drugega otroka.

Bojana Ksela Rose je ob novici, da je drugič noseča, z javnostjo delila tudi informacijo, da sta imela s samo zanositvijo kar nekaj težav in da je celo mislila, da ne bo mogla več imeti otrok. 

"Pred letom dni sem se poslovila od misli, da bom še enkrat mama. Pomirjena in hvaležna, da imamo dva zdrava, bistra otroka.


Tanito, iz Donaldovega prvega partnerstva in Dana. Pa se je vseeno zgodilo. Spontano, takrat ko se je odločilo življenje. Tako kot pred šestimi leti, ko sem po težji ginekološki operaciji, izbrala vero namesto strahu in zavrnila umetno oploditev. Čeprav so mi zdravniki rekli, da je škoda zaradi endometrioze prevelika in otrok verjetno ne bom mogla spočeti, sem po dveh letih prvič zanosila," je na družbenem omrežju takrat zapisala Bojana. 

Danes je na družbenem omrežju potrdila, da sta se z možem že razveselila rojstva drugega otroka, ki se je rodil včeraj, ravno na 40. rojstni dan nekdanje televizijke. "Pa si tu, ljubezen ... Najlepše darilo, prispelo točno na moj 40. rojstni dan. Rojen konec pomladi, ko so trave visoke, a ne previsoke, da bi skrile rdeče črni cvet, ki se kliče Mak. To je ime, ki sva ti ga izbrala, ponosna do neba in nazaj, da si najin sin," je ob fotografiji Donalda in drugorojenca še zapisala. 

prejšnji članek
Poroka v velikem slogu: Saša in Miha kot princ in princesa
Svet slavnih
Poroka v velikem slogu: Saša in Miha kot princ in princesa
naslednji članek
Jan Klobasa ni več samski
Svet slavnih
Jan Klobasa ni več samski