Screenshot_2021-08-05_16-37-38 Svet24.si

VIDEO: Podivjan bik na nelegalnem rodeu raztrgal ...

mojca-prelesnik Svet24.si

Cela Slovenija čaka NIJZ, oni pa noge namakajo v ...

luka dončić Svet24.si

Luka Dončič: "Nikakor se še nismo predali"

janez-janša, mauritius, božo-dimnik, andrej-marčič, katja-ujčič Reporter.si

Ljerka Bizilj: Zanimivi prijatelji Janeza Janše ...

Sibil Svilan Necenzurirano

Preživel je šest vlad, Janševa ga je odslovila

Maxwell Berry meaww com Odkrito.si

Nesramnega potnika posadka privezala na letalski ...

jasmina galinec Njena.si

Jasmina iz Kmetije spremenila videz in priimek

Lara Goršek Kos po šovu opazno vitkejša
| J.K.

Lara Goršek Kos po šovu opazno vitkejša

Lara Goršek Kos, POP TV

Tisti, ki so v zadnjih tednih srečali Laro Goršek Kos, so hitro komentirali, kako drugače je videti na malih ekranih. A razlog se v resnici ne skriva v tem, da kamera doda nekaj kilogramov. Lara je namreč v zadnjem obdobju resnično shujšala in to ne na lastno željo.

Nekdanja tekmovalka sanjskega moškega Lara Goršek Kos je bila sicer že v oddaji vitke postave, zdaj pa je tako zelo drobna, da tega kar ni moč spregledati. Kot nam je zaupala, je bila za slovo kilogramov kriva bolezen.

»Huh, ja, angina me je zdelala ... Po res dolgem času sem zbolela in no, še nikoli nisem imela tako hude angine. Štiri dni sem celo slino komaj požirala, ker enostavno ni šlo. Mandlji so bili tako veliki, kot žogice za golf in jasno, vse to je vplivalo tudi na to, da se mi je znižala teža. Že tako me nič ni skupaj, potem sem pa še debele tri kile izgubila. Ampak moram reči, da zaradi tega nisem prav nič zadovoljna. V prsi in rit sem shujšala, ampak je pa res, da tudi celulita in trebuščka nimam,« se smeji Lara in dodaja, da je v življenju pač tako, da ne moremo imeti vsega, kar bi si želeli. »Vsaj po naravni poti ne.«