krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara Goršek Kos po šovu opazno vitkejša

22. 6. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Lara Goršek Kos

Lara Goršek Kos foto: POP TV

Tisti, ki so v zadnjih tednih srečali Laro Goršek Kos, so hitro komentirali, kako drugače je videti na malih ekranih. A razlog se v resnici ne skriva v tem, da kamera doda nekaj kilogramov. Lara je namreč v zadnjem obdobju resnično shujšala in to ne na lastno željo.

Nekdanja tekmovalka sanjskega moškega Lara Goršek Kos je bila sicer že v oddaji vitke postave, zdaj pa je tako zelo drobna, da tega kar ni moč spregledati. Kot nam je zaupala, je bila za slovo kilogramov kriva bolezen.

»Huh, ja, angina me je zdelala ... Po res dolgem času sem zbolela in no, še nikoli nisem imela tako hude angine. Štiri dni sem celo slino komaj požirala, ker enostavno ni šlo. Mandlji so bili tako veliki, kot žogice za golf in jasno, vse to je vplivalo tudi na to, da se mi je znižala teža. Že tako me nič ni skupaj, potem sem pa še debele tri kile izgubila. Ampak moram reči, da zaradi tega nisem prav nič zadovoljna. V prsi in rit sem shujšala, ampak je pa res, da tudi celulita in trebuščka nimam,« se smeji Lara in dodaja, da je v življenju pač tako, da ne moremo imeti vsega, kar bi si želeli. »Vsaj po naravni poti ne.«

Lara Goršek Kos

Lara Goršek Kos foto: Nejc Simčič

prejšnji članek
MasterChef: Bruno bo z nagrado obdaril tudi Žiga
Resničnostni šovi
MasterChef: Bruno bo z nagrado obdaril tudi Žiga
naslednji članek
Horoskop: Sledite svoji viziji za prihodnost
Horoskop
Horoskop: Sledite svoji viziji za prihodnost