atletinja, tekačica, atletika, tekaška steza Svet24.si

VIDEO: Beloruske oblasti v Tokiu "ugrabile" svojo ...

sveča Svet24.si

BiH ovita v črno: deklica izdihnila v zaklenjenem...

bilal - reuters Svet24.si

500 dni s svojimi telesi ščitile svojo reko pred...

jansa tonin pivec podobnik FB Reporter.si

Satelitske stranke SDS: kdo lahko Janši omogoči ...

janez-janša, sds Necenzurirano

Inšpektorji nad SDS zaradi tabora v Bovcu #foto

Ales Valic Njena.si

Aleš Valič z ženo praznoval že 30 let poroke

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj presenetila z novo podobo

Lara Goršek Kos po šovu opazno vitkejša
| J.K.

Lara Goršek Kos po šovu opazno vitkejša

Lara Goršek Kos, POP TV

Tisti, ki so v zadnjih tednih srečali Laro Goršek Kos, so hitro komentirali, kako drugače je videti na malih ekranih. A razlog se v resnici ne skriva v tem, da kamera doda nekaj kilogramov. Lara je namreč v zadnjem obdobju resnično shujšala in to ne na lastno željo.

Nekdanja tekmovalka sanjskega moškega Lara Goršek Kos je bila sicer že v oddaji vitke postave, zdaj pa je tako zelo drobna, da tega kar ni moč spregledati. Kot nam je zaupala, je bila za slovo kilogramov kriva bolezen.

»Huh, ja, angina me je zdelala ... Po res dolgem času sem zbolela in no, še nikoli nisem imela tako hude angine. Štiri dni sem celo slino komaj požirala, ker enostavno ni šlo. Mandlji so bili tako veliki, kot žogice za golf in jasno, vse to je vplivalo tudi na to, da se mi je znižala teža. Že tako me nič ni skupaj, potem sem pa še debele tri kile izgubila. Ampak moram reči, da zaradi tega nisem prav nič zadovoljna. V prsi in rit sem shujšala, ampak je pa res, da tudi celulita in trebuščka nimam,« se smeji Lara in dodaja, da je v življenju pač tako, da ne moremo imeti vsega, kar bi si želeli. »Vsaj po naravni poti ne.«