Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bruno veliki zmagovalec MasterChefa

18. 6. 2021; 10.29
Avtor: K.M.
Bruno

Bruno foto: Voyo

21-letni Bruno Šulman je postal veliki zmagovalec sedme sezone kuharskega šova. V finalu mu je odlično konkuriral prijatelj Žiga. Sedmo sezono pa je zmagovalec zaključil z besedami: "Jaz sem Bruno Šulman in sem zaljubljen v kuhanje."

Finalista letošnje sezone, Bruno Šulman in Žiga Gabrovec, sta v letošnji sezoni MasterChefa postala odlična prijatelja, kljub temu pa priznavata, da se v resničnem življenju verjetno niti ne bi spoznala, saj sta si preveč različna. Kljub temu, da sta si oba zmage želela, sta jo drug drugemu tudi iskreno privoščila. V boju za pokal, 50 tisoč evrov in naziv MasterChef. 

Zaradi strogih ukrepov se jim na letošnjem snemanju finala niso pridružili preostali sotekmovalci, so ju pa zato podprli preko videosporočil. 

V finalnem kuhanju sta se morala Bruno in Žiga preizkusiti v pripravi hladne predjedi, glavne jedi in sladice. Popolno sladico za zahtevnega Karima. Ravno sladica pa je bila tista, ki je odločila o letošnjem zmagovalcu. Pokal je na koncu z veliko 

"Vedno sem se trudil za vse v življenju, vedno mi je malo zmanjkalo, danes pa ni bilo tako. Sploh ne morem opisati, koliko je šlo truda, zato da sem danes tu s tem. Vse sem vložil v to, da sem se učil in bil vsak dan boljši," je po zmagi povedal Bruno, Žiga pa je dodal: "Ponosen sem tako, kot oče, ko njegov sin naredi Harvard."

prejšnji članek
Horoskop: Ne odrekajte se svojim pravicam zavoljo miru
Horoskop
Horoskop: Ne odrekajte se svojim pravicam zavoljo miru
naslednji članek
Igralec Russell Crowe pred velikim podvigom
Kultura
Igralec Russell Crowe pred velikim podvigom