Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gregor Čeglaj bi zamenjal biološkega očeta

21. 6. 2021; 11.00
Avtor: J.K.
14_gregor ceglaj 2

Gregor z mamo in očimom Francijem. foto: Osebni arhiv

Čeprav je videti, da zelo pazi na svoje vedenje in da preudarno izbira besede, Gregor v šovu preseneča tudi z izjavami, s katerimi razkriva težke rane iz zasebnega življenja.

Potem ko je Nina Radi na skupinskem zmenku osvojila čas na samem z Gregorjem, je skupne trenutke izkoristila za zanimivi igrico, tekom katere sta drug drugemu zastavljala vprašanja. Ko ga je povprašala, za kaj bi se odločil, če bi lahko spremenil eno stvar ali situacijo iz svoje preteklosti, je sanjski moški njo in gledalce pošteno presenetil z izjavo.

Gregor Čeglaj foto: POP TV

»Jaz imam en odgovor, a ne vem, ali bi to rekel ali ne bi to rekel,« je tehtal svojo odločitev Gregor, nato pa pred kamero pogumno priznal, da bi zamenjal svojega očeta, čeprav je po eni strani zelo hvaležen za vse kar je prestal.

»Vem, da se sliši zelo grobo. Ampak meni, mojemu bratu in moji mamici, je res zagrenil življenje in to bolečino, ki smo jo doživeli, ne bi rad nikoli več občutil,« je v izjavi strnil misli Gregor, ki je neizmerno srečen, da je drugi del njihovih življenj obogatil in polepšal očim Franci. Slednji ga je s svojo dobrosrčnostjo tako prevzel, da ga je zelo hitro vzel za svojega očeta.

Gregor Čeglaj

Gregor Čeglaj foto: POP TV

prejšnji članek
Usain Bolt postal očka dvojčkoma
Svet slavnih
Usain Bolt postal očka dvojčkoma
naslednji članek
Slovenska poslanka prvič postala mamica
Svet slavnih
Slovenska poslanka prvič postala mamica