janez poklukar Svet24.si

Aplikacija nima namena preprečevati kopiranja ...

dež, padavine Svet24.si

Krajevne plohe in nevihte še niso rekle zadnje

kristina-timanovska Svet24.si

Kljub Janševemu vabilu beloruske atletinje ne bo ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

Miha Rodman 2 Njena.si

Igralec Reke ljubezni in Usodnega vina zaročen

Pompeji Pixabay Odkrito.si

2000 let stari grafiti iz Pompejev in Herculaneuma...

Gregor Čeglaj bi zamenjal biološkega očeta
| J.K.

Gregor Čeglaj bi zamenjal biološkega očeta

Gregor z mamo in očimom Francijem., Osebni arhiv

Čeprav je videti, da zelo pazi na svoje vedenje in da preudarno izbira besede, Gregor v šovu preseneča tudi z izjavami, s katerimi razkriva težke rane iz zasebnega življenja.

Potem ko je Nina Radi na skupinskem zmenku osvojila čas na samem z Gregorjem, je skupne trenutke izkoristila za zanimivi igrico, tekom katere sta drug drugemu zastavljala vprašanja. Ko ga je povprašala, za kaj bi se odločil, če bi lahko spremenil eno stvar ali situacijo iz svoje preteklosti, je sanjski moški njo in gledalce pošteno presenetil z izjavo.

Foto: POP TV - Gregor Čeglaj

»Jaz imam en odgovor, a ne vem, ali bi to rekel ali ne bi to rekel,« je tehtal svojo odločitev Gregor, nato pa pred kamero pogumno priznal, da bi zamenjal svojega očeta, čeprav je po eni strani zelo hvaležen za vse kar je prestal.

»Vem, da se sliši zelo grobo. Ampak meni, mojemu bratu in moji mamici, je res zagrenil življenje in to bolečino, ki smo jo doživeli, ne bi rad nikoli več občutil,« je v izjavi strnil misli Gregor, ki je neizmerno srečen, da je drugi del njihovih življenj obogatil in polepšal očim Franci. Slednji ga je s svojo dobrosrčnostjo tako prevzel, da ga je zelo hitro vzel za svojega očeta.