Mary ŠEvo Svet24.si

FOTO: Kriptomilijonar na jahto lani povabil Špelo...

zdravnik Svet24.si

Zlom zdravstva: brez osebnega zdravnika je 130.000...

Robert Aaron Long Svet24.si

Pokol v masažnih salonih: »streljal na vsakega, ...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

Screenshot 2021-07-26 at 20.06.43 Necenzurirano

Z Janšo je bil na Mavriciju še en državni ...

rit Odkrito.si

Se korona prenaša tudi s - prdci?

jaz legenda, i am legend, will smith Odkrito.si

Obtičal je v 2027 in svari pred IZUMRTJEM ...

MasterChef: Bruno bo z nagrado obdaril tudi Žiga
| J.K.

MasterChef: Bruno bo z nagrado obdaril tudi Žiga

Bruno Šulman, zmagovalec kuharskega šova, zj

Bruno po zmagi ni pozabil na Žiga. Obljubo, ki mu jo je dal, bo izpolnil, le vsebina darila bo nekoliko drugačna …

Veliki zmagovalec šova MasterChef Slovenija Bruno Šulman ostaja skromen, spoštljiv in prizemljen mladenič. Ljubljenec občinstva je presrečen, ker je oddajo zapustil kot zmagovalec, hkrati pa ne pozablja poudariti, kako vesel je, da je tekom kulinaričnega popotovanja spletel pristne prijateljske vezi.

Foto: POP TV - Bruno Šulman, MasterChef Slovenija 2021

»V Masterchef kuhinjo sem vstopil brez pričakovanj, samo z željo po izkušnjah in novem kulinaričnem znanju, iz nje pa odhajam bogatejši za nora prijateljstva in eno veliko življenjsko lekcijo. Boljšega zaključka si ne bi mogel želeti, finalno kuhanje ob Žigu Gabrovcu, cel vrtiljak emocij in tak lep zaključek, ki si ga niti v sanjah ne bi upov želeti! Hvala vsem, ki ste navijali zame, me podpirali, me ustavljal na cesti in mi kazali podporo, komaj čakam, da boste lahko poskusili mojo hrano,« je svoje misli in občutke po zmagi delil s sledilci Bruno, ki tudi ob osvojeni nagradi ne misli zgolj nase.

Tako kot je dokazoval tekom tekmovanja, srčnost in pristni odnosi ostajajo na prvem mestu, Bruno je namreč Žigi obljubil,da mu bo v primeru zmage kupil štedilnik. Pa se je to že zgodilo? Ne še, saj se mu je utrnila boljša ideja. »Jaz imam nekaj boljšega v mislih in sicer, rad bi mu kupil smoker (oper prev. žar za dimljenje),« je v POP IN-u pojasnil Bruno in nadaljeval, da Žigov štedilnik še deluje, medtem ko smokerja še nima, zato bi mu ga rad podaril.