900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prihaja nova slovenska serija, ki jo bodo obogatili Polkaholiki

22. 6. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
Polkaholiki sekircav med

Polkaholiki foto: Promocijska fotografija

Medtem ko se poslavljamo od serije Najini mostovi, naj vas razveselimo, da je že znano, katera je naslednja slovenska zgodba, ki jo bodo na POP TV uvrstili v program. Gre za komično obarvano serijo, v kateri bodo svoj pečat pustili tudi priljubljeni Polkaholiki.

Na POP TV boste lahko spremljali novo humoristično serijo Sekirca v med, ki jo bodo popestrili znani in manj znani obrazi. Zgodba, ki se odvija v osrčju Kamnika, pripoveduje o družini Hribar, ki ji je osvojila dobitno kombinacijo na jacpotu in se tako čez noč prelevila v milijonarje. Kako se bodo znašli kot novopečeni bogataši, bo jasno tekom številnih razgibanih situacij, ki jih bodo dopolnjevali tudi medsoseski odnosi, poleg njihove hiše namreč živi družina Paulitch.

Zakonca Hribar in njuni otroci v novi slovenski komediji. foto: Ana Gregorič

In kakšna je igralska zasedba v novi seriji? Zakonca Hribar upodabljata Jožef Ropoša in Mojca Funkl, njune otroke, Špelo, Anjo in Luko, pa upodabljajo mladi upi slovenske igre, Mila Peršin, Lea Cok in Luka Bokšan. Pri družini Paulitch je v vlogo glave družine, Rozike, stopila legenda slovenske igre, Jožica Avbelj, kot njeno hčerko Diano in vnuka Matthiasa pa bomo spremljali Barbaro Medvešček in Matevža Müllerja

Serijo bodo popestrili tudi stari znanci televizijskih zaslonov, kot je denimo Jernej Kuntner, Vojko Belšak, Alenka Tetičkovič, Lea Mihevc, Gorka Berden in Niko Zagode. To pa še ni vse, češnja na torti je zagotovo skupina Polkaholik, fantje so namreč obogatili zgodbo z avtorsko naslovno pesmijo.

prejšnji članek
Na POP TV prihaja hrvaški šov Ljubezen na vasi
Resničnostni šovi
Na POP TV prihaja hrvaški šov Ljubezen na vasi
naslednji članek
Legendarna Zelena dežela zdaj v novi preobleki
Svet slavnih
Legendarna Zelena dežela zdaj v novi preobleki
#obraziavenija
obraziavenija