Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaja Casar zaradi slabega počutja k zdravniku

23. 6. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
kaja-casar, sanjski-moški, resničnostni-šov

Kaja Casar foto: Damjana Nemeš

Kandidatka Sanjskega moškega je vtem obdobju še bolj aktivna kot ponavadi. Je preobremenjenost vplivala na njeno zdravje?

Kaja Casar se je spletnim prijateljem javila izpred Covid-19 ambulante zdravstvenega doma Murska Sobota, saj je sprva posumila, da bi bil lahko za njeno slabo počutje kriv koronavirus. Po prejetem negativnem testu je izrazila upanje, da z njenim zdravjem ni nič hujšega.

Kaja Casar foto: Osebni arhiv

»Že nekaj dni se slabo počutim, ne vem, modra sem kaj takega pojedla ali pa je to posledica tega, da si nisem vzela nič počitka. Ker ni bilo nič boljše, sem se odpravila na pregled, da s krvno sliko preverimo ali je kaj narobe. Že od torka tudi ne treniram, kar je prvič po štirih letih in se zaradi tega počutim prav grozno, ampak tudi to bo minilo in bo kmalu bolje. Imamo to,« je pozitivna Kaja, ki je želela z objavo sporočiti, da nihče ni srečen vse dni v letu, vsi imamo namreč tako dobre in slabe trenutke, pomembno pa je, da si znamo prisluhniti in po potrebi umiriti življenjski tempo.

»Pomembno je, da poslušamo svoje telo, zelo hitro lahko namreč pride tudi do prenatreniranosti, tako da si je potrebno vzeti dan ali dva v tednu samo za počitek, da se regeneriraš in greš dalje s polno paro.«

prejšnji članek
Kako vam je bil všeč zaključek Najinih mostov?
Svet slavnih
Kako vam je bil všeč zaključek Najinih mostov?
naslednji članek
Izpoved: Počutila sem se, kot da vodim dve življenji
Svet slavnih
Izpoved: Počutila sem se, kot da vodim dve življenji