klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Polona pojasnila ozadje prepira v lokalu

22. 6. 2021; 05.00
Avtor: J.K.
Clipboard01

Polona Kranjc foto: odkrito.si

Večina je bila prepričana, da je bil odmeven prepir v lokalu, tekom katerega sta Polona in Laura celo razbili dva kozarca, plod načrtovane promocije. Polona je sedaj razkrila, da je do prepira prišlo zaradi utrujenosti in Nine Radi.

Nedavno je splet obkrožil posnetek glasnega prepira med Polono in Lauro, ki sta kričali druga na drugo v enem izmed mariborskih lokalov, akterki šova Sanjski moški sta na tla celo divje zalučali kozarca. Če ste se spraševali, kaj je privedlo do takega vedenja, potem preverite, kako je ozadje dogodka Polona obrazložila za 24ur.com …

Polona in Laura foto: POP TV

»Tisti vikend sem bila pri Lauri in nekako je po nekaj napornih in neprespanih nočeh prišlo do slabe volje, obe sva bili že utrujeni, ‘izmozgani’ od vsega in seveda so živci takrat krajši. Laura me je cel večer puščala samo in že prej sva se malo sporekli, ampak sva zadevo rešili, potem pa mi je šef lokala, v katerem Laura trenutno preživlja dosti časa in ga tudi promovira, povedal, da se je pretekli teden dobila z Nino Radi, kar me je zelo šokiralo, saj sva se z Lauro velikokrat pogovarjali o njenem poniževalnem govoru in žaljivkah v oddaji. Tudi ko sem sama poslušala Ninine izjave, sem bila šokirana, ker sem jo spoznala v drugačni luči. Nisem si mislila, da je prav ona tista, ki žali in ponižuje ljudi. Povod za prepir je bil to, da nisem želela, da Laura iz sebe dela norca, ker se po tako grdem obnašanju in poniževanju potem dobiva s takimi ljudmi. Laura pa, ker je temperamentna in ne prenese, da se nekdo nanjo dere, je seveda odreagirala po svoje in zgodilo se je kar se je,« je dejala Polona in zaključila, da čeprav sta trenutno brez stikov, verjame, da bosta uredili stvari in se pogovorili.

Najmlajšo tekmovalko, 18-letno Polono je iz oddaje odnesel njen temperament.

Najmlajšo tekmovalko, 18-letno Polono je iz oddaje odnesel njen temperament. foto: Pop TV

prejšnji članek
Tako velika je že vnukinja Zorana Jankovića
Svet slavnih
Tako velika je že vnukinja Zorana Jankovića
naslednji članek
Medicinski turizem: slovenske terme in zdravilišča
Zdravje
Medicinski turizem: slovenske terme in zdravilišča