atletinja, tekačica, atletika, tekaška steza Svet24.si

VIDEO: Beloruske oblasti v Tokiu "ugrabile" svojo ...

sveča Svet24.si

BiH ovita v črno: deklica izdihnila v zaklenjenem...

bilal - reuters Svet24.si

500 dni s svojimi telesi ščitile svojo reko pred...

jansa tonin pivec podobnik FB Reporter.si

Satelitske stranke SDS: kdo lahko Janši omogoči ...

janez-janša, sds Necenzurirano

Inšpektorji nad SDS zaradi tabora v Bovcu #foto

Ana Pusovnik Odkrito.si

Ana Posovnik spregovorila o kaznivih dejanjih

Sebastian, f_Tibor Golob Odkrito.si

»Moja ljubezen je nad mano obupala«

Polona pojasnila ozadje prepira v lokalu
| J.K.

Polona pojasnila ozadje prepira v lokalu

Polona Kranjc, odkrito.si

Večina je bila prepričana, da je bil odmeven prepir v lokalu, tekom katerega sta Polona in Laura celo razbili dva kozarca, plod načrtovane promocije. Polona je sedaj razkrila, da je do prepira prišlo zaradi utrujenosti in Nine Radi.

Nedavno je splet obkrožil posnetek glasnega prepira med Polono in Lauro, ki sta kričali druga na drugo v enem izmed mariborskih lokalov, akterki šova Sanjski moški sta na tla celo divje zalučali kozarca. Če ste se spraševali, kaj je privedlo do takega vedenja, potem preverite, kako je ozadje dogodka Polona obrazložila za 24ur.com …

Foto: POP TV - Polona in Laura

»Tisti vikend sem bila pri Lauri in nekako je po nekaj napornih in neprespanih nočeh prišlo do slabe volje, obe sva bili že utrujeni, ‘izmozgani’ od vsega in seveda so živci takrat krajši. Laura me je cel večer puščala samo in že prej sva se malo sporekli, ampak sva zadevo rešili, potem pa mi je šef lokala, v katerem Laura trenutno preživlja dosti časa in ga tudi promovira, povedal, da se je pretekli teden dobila z Nino Radi, kar me je zelo šokiralo, saj sva se z Lauro velikokrat pogovarjali o njenem poniževalnem govoru in žaljivkah v oddaji. Tudi ko sem sama poslušala Ninine izjave, sem bila šokirana, ker sem jo spoznala v drugačni luči. Nisem si mislila, da je prav ona tista, ki žali in ponižuje ljudi. Povod za prepir je bil to, da nisem želela, da Laura iz sebe dela norca, ker se po tako grdem obnašanju in poniževanju potem dobiva s takimi ljudmi. Laura pa, ker je temperamentna in ne prenese, da se nekdo nanjo dere, je seveda odreagirala po svoje in zgodilo se je kar se je,« je dejala Polona in zaključila, da čeprav sta trenutno brez stikov, verjame, da bosta uredili stvari in se pogovorili.