Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Med prvimi si oglejte uspeh Polkaholikov!

22. 6. 2021; 02.02
Avtor: PR
polkaholiki-sekirca-v-med

Polkaholiki sekirca v med foto: Promo foto

POLKAHOLIKI so postali del nove Popove serije. Med prvimi si oglejte videospot - njihov novi hit je namreč naslovna pesem serije Sekirca v med!

POLKAHOLIKI so pred letom in pol prvič udarili na glasbeno sceno. Vsaka njihova pesem postane uspešnica, radi jih imajo tako mlajši kot starejši, s harmoniko in polko ter zabavno glasbo pa s svežim pristopom navdušujejo, kamorkoli pridejo. Štirje preprosti štajerci, Matic, Žiga, Gašper in Rene, pa so veliko priložnost in potrditev dobili, ko so dobili priložnost, da za prihajajočo serijo, ki jeseni prihaja na POP TV posnamejo uvodno in najavno pesem. SEKIRCA V MED sta serija in nov hit Polkaholikov, ki bo zagotovo segel ljudem hitro v uho.

"Vedeti morate, da si dve leti nazaj, ko še nismo bili Polkaholiki, nismo niti v sanjah predstavljali, da bomo kadarkoli svojo pesem poslušali na večjih televizijah. Kak šele da bo naša pesem postala naslovna pesem serije! Sekirca v med je že naslov tak, da nas je takoj navdušil. Nam v življenju zadnje leto in pol ves čas pada sekirca v med - na vseh področjih," so izdali Polkaholiki, ki si želijo, da bi trajalo in trajalo.
prejšnji članek
Medicinski turizem: slovenske terme in zdravilišča
Zdravje
Medicinski turizem: slovenske terme in zdravilišča
naslednji članek
Ob toplotnem udaru je ključna medicinska pomoč
Zdravje
Ob toplotnem udaru je ključna medicinska pomoč